Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
264
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ÖLÜM VE GÜÇ (PSİKOLOJİK KORKU HİKAYESİ YAZIYORUM)
O
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Normal de polisiye hikayeleri yazan bir insanım ama hep polisiye yazmak sıktı. Tarzımı biraz değiştirmek istedim ve böyle bir hikayeye başladım. Bu hikayeyi devam ettirebildiğim kadar ettireceğim. Lafı fazla uzatmayayım, hikayenin konusuna geçeyim.

KONU
"Babam benim için ölüm demekti, Demokan ise güç"

Koray 18 yaşında babasının eziyetlerine maruz kalarak yaşayan bir gençtir. Yaşıtları gençliğini yaşarken Koray sadece acı çekiyordu; psikolojik bir acı. Hatta bir keresinde boş bir oda da 1 hafta aç ve susuz kaldığı bile olmuştu. Dışarıdaki insanlara karşı normal bir tutum sergilerken, ruhunda kıyametler kopuyordu. Derdini kimseye anlatamıyordu, anlatırsa olacakları biliyordu... Kimbilir babası bu sefer neresinde sigara söndürürdü, ya da neresini morartırdı. Zaten gördüğü insanlar gittiği okuldaki insanlardan başkası değildi. Bir gün okul çıkışında, eve geç gideceğini bile bile yolunu uzatma kararı almıştı; aldığı bu karar onun hayatını tamamen değiştirecekti. Her zaman ki gibi okuldan çıktı ama her zaman kullandığı yolu kullanmadı. Evin iki sokak ötesinde bir kitapçı keşfetti. Kitapçıya girdiği anda hayatı tamamen değişti... Kanlı bir değişim. Bu hikayeyi Koray'ın ağızından okuyacaksınız!

"Her şey o kitapçı dükkanını görmemle değişti. O kitapçı benim akıl hocam olmuştu; şeytani akıl hocam..."





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 27 Ağustos 2017; 18:31:0 >

O
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Güncel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.