Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1056
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni laptop çat diye kapanıyor
P
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar yeni biş bilgisayarı aldık. Asus X541UV...
Pilde kullanırken bi beş dk filan sonra çat diye kapanıyor. AC bağlıyken sorun olmuyor.
Önceden bu süre daha uzundu.
Çat diye kapandıktan sonra bilgisayarı pilde tekrar açamıyorum, pil bitik hissi veriyor.
AC gücü verirsem açılıyor.

Laptop henüz 2 aylık, belki değil bile. Pilin bu sürede bitmesi çok zor ama pille ilgili sorun olması da kuvvetle muhtemel.

Bi ipucu daha, AC gücü çıkardığımda pc kalan süreyi hesaplayamıyor ve şu an pil %99'da ve "şarj edilmiyor."

Bu konuda bi fikir belirtecek var mı?



C
7 yıl
Teğmen

Dediğiniz gibi fabrikasyon bir hata gibi geldi bana. Garantisi varsa yollayın yeni pil versinler. Bekleyemem derseniz de eş değer bir bilgisayarın pilini deneyin sorunu ilaç olursa yeni pil alırsınız. Malum garanti sürecine giren cihaz elinize gelene kadar uzun süreler geçiyor.



M
7 yıl
Binbaşı

Batarya sarj tutamıyor gibi görünüyor. Garantisi varsa hiç beklemeyin , en kısa sürede direk servise verin hiç uğraşmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Yeni alınan ürünün hatası için beklemenin ve yardım istemenin anlamı yoktur. Alınan firmaya göre 2 haftaya kadar iade hakkınız vardır ve ürünün garantisi vardır. Batarya arızalı gibi gözükse de sorun anakartla alakalı da olabilir. Ürün için birebir değişim veya para iadesi isteyin buna yanaşmıyorlarsa garantiye gönderin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 21 Ağustos 2017; 23:35:20 >

S
7 yıl
Er

Adaptörde çalışıp bataryada çalışmıyorsa sorun bataryayla alakalı. Sorunu başka yerde aramayın.



R
5 yıl
Onbaşı

BIOS içerisinde batarya kalibrasyonu yapılabiliyordu hatırladığım kadarıyla. Aslında bir kalibrasyon yapsanız pille ilgili daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Benim kullandığım bir dizüstü bilgisayarda küçük voltaj değişimleri sonucunda yeni pil ölmüştü. Belki öyle bir şey olmuş olabilir.



A
5 yıl
Yüzbaşı

Bataryaniz sizlere omur fabrikasyon hatali uretilmis pillerin 3 yada 6 ay gatantisi vardi sanriim hemen ama hemen servise uollayin sakin vakit kaybetmeyin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar. Sorunun neyden kaynaklandığını bulamadım. Hiç bir müdahale yapmadım ve bilgisayar şimdi olması gerektiği gibi çalışıyor. İlginiz için çok teşekkür ediyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.