Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia 8 tanıtıldı
G
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Nokia'nın amiral gemisi bu yılın trendi haline gelen ve kullanıcıların talep ettiği çerçevesiz bir ekrana yönelmese de her üst seviye modelde olduğu gibi kendini rakiplerinden ayrıştıracak özellikler taşıyor. "Hayatı belgelemek için en iyi cihaz" olarak tanımlanan Nokia 8, kamera teknolojisine olabildiğince yüklenmiş durumda.

Arka tarafa dikey konumda yerleştirilmiş Zeiss logosunu taşıyan çift kamera kurulumlu Nokia 8, bu kuruluma bir kaç ilginç özellik ekliyor. "Bothie" adı verilen bir efekt ekleyen Nokia, kamera arayüzünü fazla kişiselleştirmese de özellik bakımından kimseye hayal kırıklığı yaşatmıyor.

Teknik donanım olarak beklediğimiz gibi amiral gemisine yaraşır şekilde Qualcomm Snapdragon 835 ve 4 GB RAM ile gelen Nokia 8, 64 GB dahili depolama içeriyor. Ekran olarak 5,3 inçlik 2560x1440 çözünürlükte ekran kullanılan modelde LCD ekran kullanılıyor. OLED panel severler için üzücü olan bu duruma Nokia tarafından bir çözüm bulunmuş. Ekranın bir bölümünü düşük güç ile aydınlatacak Nokia 8, bu sayede Samsung ve LG'nin her zaman açık ekran özelliklerindne geri düşmeyecek.

Fiyat kısmında Nokia'dan uygun fiyatlı bir amiral gemisi bekliyorduk ancak durum malesef böyle olmadı. 705 dolarlık etiketle tanıtılan Nokia'nın amiral gemisi ülkemize diğer üst sınıf modeller gibi 3 bin TL'nin üzerinde bir etiketle giriş yapacaktır.
Şahsi düşüncem: tasarımını hiç beğenmedim. Çok dandik olmuş arayüzüde beğenmedim performansı nasıldır incelemelerde göreceğiz
Edit: kaynak webtekno
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C358AF98 -- 16 Ağustos 2017; 22:53:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yarbay

lumia 920, 1020 efsane kasası ile ilk girişini yapsaydı keşke. zamanın en beğenilen tasarımıydı ama işletim sisteminden kaybetmişti. bu tasarımla girip "geri döndük" diyebilirdi
bu tasarım bana nokia yı hatırlatmıyor. sanırım nokia ismi altındakilerde eski nokia değil yeni bir şirket.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
7 yıl
Yarbay

Mavi özellikle de turuncu fena 👍



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yarbay

O kasa tasarımı ilk olarak N9 modeline ait ve evet. Keşke n9'a benzeyerek gelseydi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MetalWave
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.