Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1256
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PSP ISO sorunu
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese merhaba.Ben hep psp için emuparadise.com dan oyun yüklemişimdir.Hep .rar dosyaları olur,onların içinden de .iso dosyaları çıkardı.Öyle yüklerdim.Yeni bir oyun yükledim ve içinde farklı dosyalar vardı.İndirme sırasında bir hata mı olmuş yoksa bir indirme yöntemi falan mı var?< Resime gitmek için tıklayın >



E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Biriniz de bakıp cevap yazın insafsızlar



F
7 yıl
Onbaşı

Bu sorun çoğunda var



F
7 yıl
Onbaşı

Bu teknik bir sorun servise getirmen lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Doğru konuya yazı yazdığına emin misin?PSP için internetten indirdiğim ISO dosyası böyle indi.Birkaç oyun dışında diğer indirdiğim ISO dosyaları normal.




Bu mesajda bahsedilenler: @Forgreen
G
7 yıl
Teğmen

hocam bu dosyalarin hicbiri iso degilki pspnin icine atasin bazen indirdiginde bu dosyalar oluyor genelde rar olmasi gerekiyor rarli dosyalari secip hepsini ayni anda cıkar ama bunlar bi işe yaramaz. rardan cıkardıktan sonra iso olarak cıkmış olucak ve pspne ozaman atabilirsin. bazen indirdigin şeyde boyle cıkabiliyor aramada indiricegin oyunu iso diye arat.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gremory Rias -- 18 Ağustos 2017; 13:43:45 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.