Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
904
Tıklama
0
Öne Çıkarma
laptop işletim sistemi başlatamama sorunu
B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba, elimde hp g6-2206st laptop var, öncesinde klavyedeki backspase B.enter yön tuşları çalışmıyormuş. bana geldiğinde bilgisayara hiç elektrik gelmiyordu şarj soketine falan baktık derken kendi klavyesi takılıyken adaptörü bağlarsak güç almıyor ama klavyeyi çıkarıpta adaptörü bağlar, sonra klavyeyi bağlarsam sistemi açıyordu yeni klavye sipariş ettim termal macunu mx4 ile yeniledim alt kasada menteşe yerleri kırıktı onları yaptım...

şimdi bilgisayar açılıyor yeni klavye sadece sisteme sonradan takarsam çalışıyor ve o belirtilen yön tuşları çalışMIyor. ama yeni klavye takılı olasada sistemi açıyor.

windows kurulumunda kurulum aşamasına gelmeden kalıyor donmuyor ama windows yükleniyor diye dönüp duruyor hatta bi gece sabaha kadar bıraktım değişen bişey yok. 4 farklı hdd denedim olmadı. usbden çalışan windows 10 denedim yine aynısı oluyor işletim sistemi açılmıyor. usbden çalışan linux sürümüde açılmadı. xp yüklü hdd bağladım xp resmi görünür görülmez donup 2sn sonra mavi ekrana düşüyor ama normal ve uefi windows 10da restart mavi ekran falan yok beklemede kalıyor.

aparat kullanarak hddyi cd rom yuvasına bağladım yine sonuç alamadım.

sonuç olarak biosa falan girip her ayarı yapıyoruz ama işletim sistemini açamıyoruz, bu konuda acilen yardımlarınızı bekliyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.