Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
972
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Chuwi Tabletlere Android-Win Kurmak
S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese selamlar.Chuwi nin android+ Windows 2 si bir arada tabletlerinden aldım. İçine yüklü windows ve androidi bir iki kere sildim. Sağolsun Ersin Bey'in başını (wersin3230) biraz ağrıttım. Ancak boza yapa epey yol kaydettim.Yeniden yükleyerek şu an stabil bir şekilde kullanmaktayım.Benimle aynı dertten muzdarip olan arkadaşlara yardımcı olabilmek adına bir rehber hazırladım. İnşAllah yardımcı olabilirim.

Rehberde tüm program ve driverlerin bağlantıları ver.Üstüne tıklayınca siteye yönlendirilirsiniz.

Yardımcı olabileceğim bir konu olur ise çekinmeyin lütfen.

Yanlış yada eksik bir bölüm varsa lütfen bildirin.

Şuan android stock sürümü(Bu tabletlerde farklı sürümler şimdilik kullanılamıyor) ve Modifiye win 10 pro kullanmaktayım.Cihaz Windows tarafında çok daha stabil.
Rehberde yazanları yaptığınızda ortaya çıkabilecek tüm hususlarda sorumluluk size aittir. Yapıp yapmamak size kalmıştır.

Link:https://drive.google.com/file/d/0B65YglvL4iHQMUhsck5oMVVINGc/view?usp=sharing

Not bu rehberi ilk sayfaya nasıl eklerim bilemiyorum.Eğer word dosyasını nasıl ekleyeceğimi özelden yazabilirseniz buraya da açık olarak eklerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @wersin3230
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.