Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2626
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Ev için ucuz projeksiyon tavsiyesi?
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bekar evine salona ucuz yollu bi projeksiyon alma düşüncemiz var televizyon yerine. Artıları ve eksileri nelerdir? Nelere dikkat etmeliyiz? 1000-2000liraya neler alabiliriz? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


edit: arkadaşlar benle aynı soru için bu konuya girenler için yazıyorum. ikinci el bir lg pa70g cihaz aldım 800tl ye. aşırı derecede memnunum. gün ışığı varken yakındaki duvara yansıtıp bir televizyon kadar rahat izliyorum. büyük duvarda karartmak için de düz siyah perde ile camı kapattığım zaman sinema hissiyatı veriyor. cihazı tavsiye ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Ekim 2017; 21:56:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Binbaşı

arkadaşlar benle aynı soru için bu konuya girenler için yazıyorum. ikinci el bir lg pa70g cihaz aldım 800tl ye. aşırı derecede memnunum. gün ışığı varken yakındaki duvara yansıtıp bir televizyon kadar rahat izliyorum. karartmak için de düz siyah perde ile camı kapattığım zaman sinema hissiyatı veriyor. cihazı tavsiye ederim.



N
7 yıl
Yüzbaşı

ev için ucuz cihaz düşünüyorsanız epson eb-w04 önerebilirim.
2100 tl civarında fiyatları var.
bu cihazın altında sıfır ürün bakmayın derim,

yada ikinci el birşeyler bakabilirsiniz.
ikinci el ucuz olur ama kokusu sonradan çıkabilir. bu nedenle ikinci el düşünürseniz mümkünse deneyerek alın derim.



X
7 yıl
Teğmen

model LG PH550G



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.