Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
974
Tıklama
0
Öne Çıkarma
matematik nasıl hızlandırılır ???
K
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar bu sene mezuna kalacağım, ve matematikde süre sıkıntısı yaşıyorm benle aynı sıkıntıda olup çözüm bulabilen oldu mu ?

geçen sene ygs de 32 net yaptım lys de 55 ve tek sıkıntım süreydi mesela ygs de 32-0 8 soruyada süreyi yetiştiremediğim için kaçırdım. geçen sene hedefim için yeterli olduğunu düşündüğüm bir taktik izliyorum fende daha rahat hızlanmıştım bende denemelerde türkçeden başilayıp 25 30 dakikada çözüyordum sonra fene geçip 20 25 dakikada onu çözüyordum sonrasında ise matematiğe 1 saat 1.20 saat felan ayırıyordum istediğim gibi geliyordu +35 net civarı kalan zamanda sosyal çözüyordum ki sosyal en hızlısıydı 15 dakika kalırsa +30 net çok rahat oluyordu. ama sınvda ne olduysa türkçeden başladım sonra dalmışım matematiğe başlamışım o an bir telaş yaptım sonra baktım süreye çok az kalmış psikolojisine girdim halbuysa ki telaş yapmasaydım yetermiş o telaşla sınavım kötü geçti.

bu sene hedefimi yükselttim matematiği halletmem lazım tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.



T
7 yıl
Yüzbaşı

Konulari cok iyi ogren.Soru bankalarini sure tutarak çöz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.