Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
2913
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankara sigortaya atılan iftiralar hakkında
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Forum içerisinde son günlerde bazı arkadaşlardan gelen ''Ankara sigorta için forumdan fetö soruşturması geçiriyor ve fetöcü çalışmayın'' şeklinde telkinler söylendiğini duydum,bu söylentiyi kimin çıkardığını üstelememe rağmen söylemediler. Bende bu başlığı açma ihtiyacı hissettim. ''vatan hainliği'' ile suçlamak bu kadar kolay olmamalı.

Olayın özetini bilgilendirme amaçlı anlatayım, Google üzerinde de araştırma yaparak da bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kozanlı Ömer kod adlı hain terörist mesleği sigortacılık ve Ankara sigorta acentesi 17-25 Aralıktan sonra deşifre edilip acenteliği kapatılıyor, olayın özeti bundan ibarettir. Emniyet ve Ordu teşkilatında binlerce fetöcü çıktı ihraç edildi ne yapacağız şimdi Adli bir olay olduğunda polisi aramayacak mıyız geçmişte fetöcü polisler olduğu için?

15 Temmuz'dan sonra bir çok şirket kapandı, sırf Bank Asya'ya para yatırdığı için memurluktan ihraç edilen kişiler varken, en ufak bir delil yakalasa devlet Ankara sigortayı açık bırakır mıydı? Fetö ile aralarında bağ bulunan Işık sigortaya ise devlet el koydu.
Velhasıl kelam hala yoluna devam eden ve hakkında hiç bir soruşturma bulunmayan(ki bunu yayan adam o kadar desteksiz sallamış ki hakkında soruşturma açıldığında lisansı durduruluyor soruşturma devam ederken poliçe kesmesine izin verilmez) bir şirket hakkında ''vatan hainliği'' ile iftira atmak ne ahlaka sığar ne insanlığa sığar.



B
7 yıl
Yüzbaşı

Ben geçen bu firmadan sigorta yaptırdım cok da güvenilir kişiden sıkıntı olmaz değil mi ya :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Yarbay

Ankara sigorta Türkiye'nin köklü ancak benim çalışmayı tercih etmediğim bir firmasıdır.

Bunun sebebi de Ankara sigortanın sahibi polsandır. Bu forumda 15 Temmuzdan önce bile yıllardır yazdığım bir konudur.
http://forum.memurlar.net/konu/2228953/
http://odatv.com/cemaat-polis-icindeki-para-muslugunu-kaybetti-1507141200.html


Ankara sigorta çalışanıyla veya acentesiyle güçlü ya da iyi bir firma olabilir hocam. Ancak polsan içerisindeki fetöcülerin Ankara sigorta aracılığı ile yılardır problemler çıkardığını bilmeyen kalmadı ne yazık ki.

Bana bu konuyu ilk anlatan forumunda üyesi olan iki polis amiridir. Ayrıca forumdaki polis dostlarımız da gereken açıklamayı yapabilirler.

Kısacası Ankara sigortaya iftira atılmıyor hocam ,bunu sizin de çok iyi bilmeniz gerekirdi. Polsan gerçeği varken iftira atılmaya ihtiyaç duyulmuyor. Polsan tamamen temizlendi denilene kadar , polsana bağlı oluşumların hepsi ne yazık ki zan altında kalacaktır. Ayrıca belirtmemde yarar var , soruşturma hazineye iştirak etmezse şirketlerin lisansı durdurulmaz. Işık sigortada TMSF tarafından el konulmadan önce 28 gün soruşturma geçirmişti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 13 Temmuz 2017; 10:19:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Çavuş

Merhaba, sektör içinde hem acente hemde hasar danışmanı şirket sahibi olarak, bende konuyla ilgili görüşlerimi belirtmek isterim. Söz konusu Ankara Sigortanın anlaşmalı olduğu kurumdan dolayı mesleği Polis olan sigortalılara ne kadar uygun fiyat çıkarttığını sektör olarak herkes bilmektedir. Fakat belirtmiş olduğunuz bu süre zarfında polis sigortalılarımız başta olmak üzere bu şirketten poliçe istemeyip daha yüksek primler ödeyerek daha güvenilir gördükleri şirketleri tercih etmektedirler. Konuyla ilgili olarak anlaşmalı olduğu kurumun siyasi soruşturmalarını örnek göstermektedirler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Memurlar sitesinde ki başlığı inceledim, kendini polis olarak tanıtıp yazmış lakin tamamen yanlış bilgi, bende siteye girip kendimi polis gibi tanıtıp binlerce ileti yazabilirim herkes istediğini yazabilir, doğruluğunu ispatlayacak bir merci yok.

Başlıkta Ege10 nickli arkadaş en doğrusunu yazmış ;
Ankara Sigorta' nın Kozanlı Ömer lakaplı şahsın olmadığını, %99,83 pay ile POL-SAN iştiraki olduğunu ve 2015 yılında yeni yönetim geldikten sonra ne kadar karını arttırdığını POL-SAN' ın sitesine girip incelerseniz görürsünüz. Kozanlı Ömer lakaplı şahsın sadece Ankara İlinde Ankara Sigorta acenteliği yapan Yeni Master Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şirketinin ortağı olduğunu internette kısa bir araştırma yaparsanız görürsünüz.Tahminimce adı geçen şahsın ortağı olduğu şirketin Ankara Sigorta acenteliği çoktan iptal edilmiştir.http://www.polsan.com.tr/index.php/component/content/article/630

Ayrıca 28 Ağustos'da devlet fetö ile intisakı bulunan tüm şirketlere ya el koydu yada kayyum atadı, bütün şirketler kapanırken, Işık sigorta kapanırken Ankara sigorta neden kapanmadı?
http://www.hurriyet.com.tr/sigortacilara-feto-ile-baglantisi-tespit-edilen-iki-ayri-liste-gonderildi-40210365

15 Temmuz'dan sonra 100.000 memuru(herhangi bir kanıt olmamasına rağmen sadece hakkında fetöcü olabilir diye ihbarda bulunulanlar dahil) görevden uzaklaştıran devlet Ankara sigortayı fetöcü olmamasına rağmen kapatmaması tamamen gülünç bir iddia.

Polsan veya Ankara sigorta hakkında hiç bir zaman soruşturma açılmadı, orada çalışan bir kaç isim görevden alındı, Adil Öksüz'de Sakarya üniversitesinden, Hüseyin Avni Mutlu'da İstanbul Valiliğinden önce merkeze alınıp tutuklandı, şimdi Sakarya üni ve Istanbul Valiliği fetöcü diyip bu kurumları yok mu sayacağız? Böyle bir mantık olabilir mi?
Şunu da unutmayın saygıdeğer hocam, 17-25 Aralık'tan önce bunların sızmadığı bana bir yer gösterebilirsiniz? Sayın cumhurbaşkanımızın baş yaverliğine kadar sızmışlar, sizin mantığınızla bakacak olursak şayet cumhurbaşkanlığı makamına güvenmemek lazım oralarda da fetöcü çıktı çünkü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @spacewolf
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hiç bir sıkıntı olmaz hocam, asparagas haberleri dikkate almayınız :)




Bu mesajda bahsedilenler: @barca1899
S
7 yıl
Yarbay

Hocam soruşturma açılmadan görevden alma olmaz. Soruşturma açıldığını TÜSAF , SED , hazine , yargıtay ve danıştay kurumlarından kime sorsanız anlatırlar size.

Tabi polis olmadan yazabilirler , bu nedenle forumdaki polis olduğunu bildiğimiz arkadaşların yazıları daha doğru olur.

Bence de sızmadıkları yer yoktur. Bununla birlikte benim sizinle tanışmadan önce 2015 yılında forumda yazılarım var Ankara sigorta ile ilgili. Bu yazıları lütfen açıp okuyun , o zamandan beri POLSAN gerçeğini anlatıyorum , hatta bir sigortalım Ankara sigortadan hasar gördüğü zaman bu yazılar üzerinden tehdit bile aldım Ege sigortanın battığı zamanlarda.

http://www.pes24.com/haber/polsan-depremi-/1141

http://www.aksam.com.tr/guncel/izmirde-fetopdyye-polsan-operasyonu/haber-517905

Buyurun polsan soruşturma haberleri. Kendim tanık olmasam ve bilmesem soruşturma açılmadı diyeceğim ancak yukarıdaki iki haberi okursanız görebilirsiniz. Üstelik bu operasyon İzmir'de benim evimin yanında yapıldı. Oradan bütün POLSAN oluşumlarında arama yapılacağına kendim şahit oldum.

Bence siyasi , devlet veya özel nereye sızma olduysa tamamen silinene kadar güvenilmemesi gerekiyor.

Sizin bahsettiğiniz acente kazanda akıncı üssünde yakalanan acente , ancak gördüğünüz gibi burada acentelere yönelik operasyon demiyor. Bu konuyu en iyi polis arkadaşlar anlatır , Ankara sigorta bence şu an doğa sigorta , koru sigorta ve generali gibi firmalarla benzerlik taşıyor. Bu konumdan çıkmasının tek yolu da bence POLSAN tarafından satılmasıdır. Satılmadığı sürece Anadolu sigortanın sahibi olduğu günlere bence dönemeyecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @damneed
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba hocam,

Forum içerisinde Ankara sigorta'dan Trafik-kasko kestiğim 50'den fazla müşterim var, sadece bir tek @drteke hocamızın kaskosunu tanzim ettikten 2 hafta sonra hasarı oldu, henüz 2 hafta geçmesine rağmen 3-4 bin TL'lik hasarı gecikme olmadan ödemesi yapıldı ve kendisi hiç bir mağduriyet yaşamadı kendisinden onay olarak etiketliyorum ve kendisinin de girip yorum yazmasını rica ettim.

Forum dışından toplam 200'den fazla müşterim var, şimdiye kadar bir tanesi sorun yaşamadı, örneğin bir çok şirket konut poliçelerinde derz aralığından akan suyu karşılamıyorken, Ankara sigorta konut poliçelerinde derz aralığı teminat altındadır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Drteke , @SafetyComesFirstt
D
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam bakın hala atmış olduğunuz linklerde Ankara sigorta veyahut direkt Polsan'a açılmış soruşturma yok, Çalışanlara yönelik yürütülen soruşturmadan bahsediyorsunuz. Şimdi aynı örnekleri veriyorum Adil Öksüz'ün Sakarya üniversitesinde görevli olması Sakarya üniversitesinin fetöcü olması ve güvenilmemesi anlamına gelir mi? Ne yapılması lazım Adil Öksüz'den dolayı Sakarya üniversitesi satılması mı gerekiyor :)

Yazmış olduğunuz haberlerin tarihleri 15 Temmuz tarihinden önce ki haberler ben size 15 Temmuzdan sonra ki haber linki attım.
Kurumların siyasi,dini,etnik görüşleri olmaz, onları yönetenlerin olur, 15 Temmuz'dan önce bazı çalışanları suç işlemiş ise devlet gereğini yapar ve yapmıştır. 340 Generalden 150'si 15 Temmuz'da darbe yapmaya kalktı devlet gereğini yaptı, ne yapacağız milli ordumuzu satalım yada ona güvenmeyelim mi diyeceğiz?

Neredeyse bir kaç şirket haricinde tamamen yabancı sermaye olan sigorta şirketleri içerisinde ki Türk sermayeli şirketler bizim milli değerlerimizdir, onlara sahip çıkmamız gerektiği yerde bir tekme de biz atmaya çalışıyoruz. Ondan sonra araba fiyatları neden bu kadar pahalı, benzin fiyatları neden bu kadar pahalı neden bu kadar enflasyon var diye hayıflanırız. Elimizde kalan son şirketleri de yabancı sermayeye kaptırıp tamamen yabancı sermaye hakim olduğu sürece ne bu ekonomi düzelir nede başka bir şey.İşin ekonomik tarafı da var orasına hiç fazla girmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @spacewolf
D
7 yıl
Er

Merhaba arkadaşlar. Arkadaştan kasko ve trafik sigortası yaptırdım. 15 yıldır hiç kaza yapmadım ancak sigorta yaptırdıktan kısa süre sonra yaptığım kazada Ankara sigorta tarafından hiç mağdur edilmedim. Aynı gün exper geldi. 2 hafta geçmeden arabamı teslim aldım ve ucreti hesabıma yattı. Bu Ankara sigorta için söyleyeceklerim. Ayrıca damneed nickli arkadaşla önceden tanışmam. Forumda sigorta amaçlı tanıştım iyiki de tanıştım. Uygun fiyat ve kaza sonrası iletisimi mükemmel. Gözünüz kapalı güvenin derim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drteke -- 13 Temmuz 2017; 12:51:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Hocam konun sizi farklı bir noktaya çekmemesi için özel mesajlar ile soruşturmaları gönderiyorum size.

Anadolu sigorta konuşmamıza dönmesin bu başlık




Bu mesajda bahsedilenler: @damneed
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.