Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
506
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ne zaman sistem toplayabileceğiz?
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

iyi akşamlar herkese. iyi bir sistem için bir kaç ay maddi durumumun iyileşmesini bekledim. şimdi de piyasada ekran kartı bulamıyorum. ne zaman normal haline dönecek bu ekran kartı piyayası? diğer bir yandan da intelin x299 çipsetli işlemcileri çıkıyor ama x299 çipsetli anakartlar 1000lira altında yok. ne yapmalı mevcut durumda şartları zorlayıp 1080lere mi yönelmeli yoksa beklemeli miyiz? benim durumda başkaları da vardır eminim en azından bu konu sayesinde kafalarımızda bazı şeyleri netleştirebiliriz belki, kurallara aykırı bir başlık değildir umarım.



M
7 yıl
Çavuş

BEKLEYİN HOCAM BENDE EKRAN KARTI İÇİN BEKLEMEDEYİM ETHEREUM DUR NEDİR DÜŞÜŞTE 240 DOLARA DÜŞMÜŞ 390 LARDAN AZ KALDI SABR BİRDE BU AYIN 14 DE STOK GELECEK DİYOLAR BAKALIM NE OLACAK



K
7 yıl
Çavuş

benimde sistem toplama hevesim vardı ama şuan en mantıklısı beklemek, saçma sapan fiyatlara hiçbir siteyi veya kurumu zengin etmeye gerek yok.



Ö
7 yıl
Yarbay

Mayıstan beri bekliyorum. Bazen benim sorunlarım oldu alamadım, bazen fiyatlar olmadı. Umarım ağustos 15ine kadar düzelir piyasa.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Yarbay

Mining olayı git gide kurumsal hal alıyor. Öyle bir noktaya gelecek ki sistemler sırf dijital paranın devamlılığı için çalışacak. Niyazi Saral'ın yazdığı Eth. grubunda millet rig satıyor. Öyle böyle değil. Mining kartları yavaş yavaş piyasaya giriyor. Ekran kartları öyle bir bolluk yaşanacak ki millet ekran kartlarının içinde yürüyecek.



Neden derseniz bu mining işine elin parasıyla (kredi, borç vb.) girenlerin alayı zeka geriliği var. Adamlar 10, 20, 30 bin basmış ama kar edemeyeceğini anlayınca satıyor.



Bakın bu işi yapan adamlar Çin, Kanada, Kuzey Avrupa ülkeleri. Buralarda hava soğuk, öyle bir sistem kurmuş ki soğuk havayı alıyor, tüm sistemin içinden geçiriyor, ısınan havayı tahliye ediyor. Adamlar ekran kartlarını olabilecek en stabil noktada tutup ısı kaynaklı donanımsal arızanın önüne geçiyor.



Bizim doğulu yurttaşlar bedava elektriği dayayıp, mitingden kar etmek istiyor. Adam göt kadar odaya sistem koymuş, üstüne klima ile soğutmaya çalışıyor. Akıl var fikir var. Klima mı dayanır, fatura kol gibi gelir. Kaçak kullanan adam için önemli değilde parasıyla bu işi yapan adam tam saf.



Sistem gittikçe kurumsal hal alıyor. Müthiş bir şekilde ilerliyor ama son kullanıcı için gelir düşüyor. Bazı altcoinlerde en çok kimde coin varsa onun kazanmasına öncelik veriyor, bazı sistemlerde buzul çağa giriyor, bazı sistemlerde ise aşırı zorlaşıyor.



DAG değerleri git gide artıyor ve sonunda özel kartlar haricinde kazamayacaklar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.