Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
578
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VW POLO CLASSİC - ABS ve El FRENİ IŞIĞI YANIP SÖNMESİ
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar. 2001 model vw polo classic aracım var. Bir süredir seyir halinde sürekli abs ve el freni ışığı göz kırpar gibi yanıp sönüyor. Oto elektrikçiye gittiğimde akü üzerinde sigorta değişimlerini yaptıktan sonra bir daha yapmaması gerektiğini söyledi fakat aynı sorun 1 hafta olmadan devam etti. Bunu belirttiğimde araç beyninin söküp tamire göndermemiz gerektiğini söyledi. Böyle bir sorunla daha önce karşılaşanınız oldu mu veya sorunun ne olduğu konusunda tahmini olan var mı? Aşağıdaki videoda seyir halinde giderken yanıp söndüğünü görebilirsiniz. Videoda Airbag ışığı yanıyor fakat onu söndürttüm ondan yana sorun yok. Teşekkür ederim.





Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 20 Haziran 2017; 9:54:41 >

P
7 yıl
Yarbay

Aracınız comfortline 102 ps motorlu versiyon mu ? Elektriksel bir sorun gibi gözüküyor,yani baya kapsamlı olabilir.kablolardan tutunda göstergelere kadar kontrol edilmeli,belkide basit bir röle ya da switch hatasıdır.yetkili serviste bir baktırmanızı öneririm.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.