Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
574
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BİR ANDA MASAÜSTÜ DOSYALARIM GİTTİ
S
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bilgisayarda bi virüsü temizlemek için uğraşıyordum sonra bilgisayara restart atınca pc açılana kadar telefona geçtim açılırken haydi başlıyoruz! gibi bi yazı gördüm windows yazısı gibi bişeydi sanırım sonra masaüstünde 6-7 dosya kaldığını gördüm c sürücüsüne gidip kullanıcılara baktım ve admin VE admin.MERT kullanıcıları vardı adminde masaüstünde eski dosyalarım duruyordu ama sanırım ben admin.MERT hesabına geçmişim kullanıcılardan da değiştiremiyorum tek hesap gözüküyor ne yapıcam YARDIM LÜTFEN





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of the Wind -- 19 Haziran 2017; 15:24:54 >

O
7 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar,

Klavyede 'Başlat+R' kombinasyonuna tıklayın. Çalıştır ekranı gelecektir. Buraya 'lusrmgr.msc' ve çalıştırın. Karşınıza Kullanıcı ekranı gelecektir. 'User' olana tıklayın ve orada kullanıcılar mevcuttur. Kendi kullanıcınızı aktif etmeniz ve boş olan masaüstü kullanıcısını buradan devre dışı bıraka bilirsiniz. Aktif edeceğiniz kullanıcıya sağ tıklayın 'Özellikler' deyin. Akabinde 'Account is disabled' bu tiki kaldırın ve tamam deyin. Yeniden başlatınca iki kullanıcı çıkacaktır.Kendi kullanıcınızdan girdikten sonra diğer kullanıcıyı aynı yere gelerek silebilirsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.