Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
872
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HD6850 Siyah Ekran Sorunu
S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba,

Forumda biraz arattım, benzer sıkıntıları gördüm, fakat benim sorun biraz daha farklı gibi sizle paylaşayım.

Klasik, bilgisayar kullanırken, ekran ikiye bölünüp kayma ve akabinde siyah ekran sorunu baş gösterdi. Formatlamaya bahane arıyordum, formatlayıp sıfırdan Win10Pro 64bit yükledim. (Önceki sistem Win7) Bilgisyar sorunsuz açıldı, ekran kartı sürücüsünü yüklediğim zaman tekrar siyah ekran geldi, hatta sistem kitlendi. Resetledikten sonra, "hoşgeldiniz" yazısından sonra gene aynı hadise oldu.

Yeni rom dosyası attım fayda etmedi. Başka bir yöntem var mıdır? Yoksa kartın üstünde tepinip, çekiçle ezip hurdaya mı atayım?



N
7 yıl
Yarbay

Eski bir sürücü dene, son sürümü kurmadan ondan önceki bir sürümü yükleyip denemelisin. Ya da otomatik driver kuran programlardan birni indirip öyle kur, sonra son sürümü kurarsın.



C
7 yıl
Yarbay

Bende de öyle oldu aynı model şimdi yeni ekran kartı arıyorum. Yani ekran kartın bozulmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yarbay

Kart bozuk değil, bellekler kararlı değil sadece. Sıcaklıktan ya da voltajdan olur. Sizin yapacağınız şey bellek saatini azaltmak, ya da voltajını yükseltmek. MSI Afterburner'da panelden voltaj kutularını işaretleyebiliyorsanız ayarını çok rahatça yaparsınız.



G
7 yıl
Yarbay

Sürücü yüklerken sorun çıkartıyorsa GPU arızası olabilir yani ekran kartı gitmiş olabilir imkanın varsa farklı bir sistemde dene.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 13 Haziran 2017; 23:44:39 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Settlers
S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cevaplar için hepinize teşekkür ederim. @GENERAL006, başka bir sistemde deneme imkanım yok. Yalnız bir şey daha dikkatimi çekti, driverı manuel yüklemeye çalışırken, doğru sürücüyü seçtiğim halde hata veriyor Windows. Sanıyorum ki ekran kartı gitmiş. Bir de bir ara pervanesi değişmişti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.