Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
898
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia 3310 alınır mı?
E
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,
Akıllı cep telefonunda whatsapp'tan başka bir program kullanmıyorum. (Ara sıra kullanıyorum ama çok zorunlu değilim). Whatssapp'ı da iş dolayısı ile kullanmak zorundayım. Mevcut akıllı telefon modellerinden batarya sıkıntısından dolayı bıktım usandım. En lazım olduğu zaman batarya biter, yok powerbank taşı, bazan onu da şarj etmeyi unuturuz vesselam.
Eski bir NOKIA hayranı olarak yeni çıkacak 3310 modelini almayı düşünüyorum. Whatssapp'ın da çalışacağı söyleniyor. Sizce 3310 alınır mı yoksa basit bir seviye akıllı telefon mu almak daha mantıklıdır? Dediğim gibi sosyal medya ve internet surfing ihtiyacım yoktur.
Bu arada akıllı telefonlara alıştık (Şu anda Nokia Lumia 820 kullanıyorum, oldukça memnunum ama miadı doldu). Bir iki tuş ile istediğimiz numaraya ulaşabiliyor, mesaj atabiliyoruz. Geçen elime bir akılsız telefon aldım, mesaj yazmak, numara aramak vs. bana ölüm geldi. Acaba bu yeni NOKIA 3310 menüsü pratik olacak mı?
Teşekkürler.



S
7 yıl
Çavuş

dostum seninle aynı durumdayım. iphone 6s'im var ve 3310 tr ye gelir gelmez iphonu atacağım.



W
7 yıl
Yüzbaşı

ne zaman gelecek türkiyeye bende hemen akıllıyı atıp bunu kullanıcam yemişim intenetini watsabını facebokunu instagramını ne varsa tuşlularda var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.