Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
528
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankara Veri Kurtarma Merkezi / DataBase Veri Kurtarma
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2008 yılında kurulan şirketimiz DataBase Bilgisayar, bilişim sektöründe kendi ilgi alanı olan, Veri Kurtarma Hizmetlerini, yaklaşık 20 yılı aşkın süredir bilgi ve deneyimini , gelişmiş teknolojik cihazlarla birleştirerek ANKARA merkezli Veri Kurtarma Laboratuvarını kurmuş ve sektörde yerini almıştır.

Gelişen dünya pazarında, teknolojik olarak alt yapı yatırımlarını yapmış bu konuda uzman personelleri ile yola çıkmış, akılcı çözümler üreterek tüm Türkiye’ deki kullanıcıların verilerini kurtarmada çözüm ortağı olma yolunda ilerlemektedir. Ankara Veri Kurtarma Merkezi

Teknolojik cihazlarımız ve yazılımlarımız sayesinde bir çok kurum ve kuruluşların dataları, verileri ve yedeklerini kurtarılarak %98 başarıya ulaşılmıştır.

Sürekli kendini yenileyerek ve yatırımlar yaparak ülke genelinde digital ortamda saklanmış tüm verilerin yaşadığı riskten ve bozulan medya araçlarından kaynaklanan , ulaşılamayan tüm verileri kurtarmayı amaç edinmiştir.

Dünyanın en büyük disk üreticilerinden Toshiba, Western Digital, Samsung, Seagate, Fujitsu, Maxtor, Hitachi gibi disk markalarından veri kurtarma işlemleri yapılmaktadır.Veri Kurtarma Hizmetleri ANKARA

Tüm emeklerinizi geri çağırıyor ve size geri kazandırıyoruz…

DataBase Veri Kurtarma Hizmetleri – Ankara – 0850 207 87 71

Harddisk Veri Kurtarma
Cep telefonu Veri Kurtarma
Flash Bellek Veri Kurtarma
Micro SD/ Flash Memory/ Compach Flash Veri Kurtarma
Sunucu Veri Kurtarma
Raid Veri Kurtarma
Telefondan Veri Kurtarma
Silinen dosyaları geri getirme
www.database.com.tr

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURNAM -- 17 Mayıs 2017; 8:53:6 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.