Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1207
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KAMPANYASIZ FİYATTAN TAAHHÜT UZATILMIŞLAR.
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar,

1 haftadır ttnetin attığı kazığı çıkarmak için uğraşıyorum.

İzmir'e taşındığımda, taşınmış olduğum bina yeni olduğundan alt yapısı yoktu.Dolayısıyla mevcut aboneliğimi 2 ay taahhüt ertelemesi yaptılar. Yanı nisan 2017 de bitecek sözleşme haziran 2017 uzadı. 2 ay içinde her gece vardiyasından çıktığımda alt yapım bağlanması için soluğu türk telekom müdürlüğünde aldım.neyse ki 2 ay sonra bağladılar ve nakil işlemimi gerçekleştirdim.

Şu anda taahhütümün bitmesine 25 gün var ve son 2 ayın 1. faturası kampanyalı fiyatı 63 tl olan paket 100 TL olarak geldi. Bende mh yi aradım şikayette bulundum.dönüş yaptıklarında aldığım cevap şuydu. şikayetiniz üzere görüşme kayıtlarını inceledik. uzatılan taahhütün fiyatı kampanyalı fiyattan olmayacağı bildirilmiş ve bunu siz kabul etmişsiniz dedi. bundan bu kadar emin olmayın sizden kaynaklanan bir eksiklik yüzünden bize bunun yansıtılması yanlış ve ben öyle bir kampanyasız fiyattan taahhüt uzatılmasına razı olmam dedim. çünkü sizin bu yaptığınız kafa kol yapmaktan başka birşey değil.bunun üzerine o kayıtı dinlemek istiyorum diyince savcılığa dilekce verip dinleyebilirsiniz dedi.

Sonuç olarak mevcut durumda 2 ayda 80 tl fazla ödeme yapacağım. bununla ilgili suç duyurusunda bulunucağım ancak netice alabilir miyim bilemiyorum.
bu konuda forumdaşlar olarak neyi tavsiye edersiniz.nasıl bir yol izlemeliyim.

ayrıca bunların bu hareketinden sonra SOL vdsl e geçiş yapmalımıyım?



H
7 yıl
Yarbay

Hocam maalesef böyle bi kurnazlık yapıyorlar. Ben 3 ay hat dondurma yaptırdım taahhütümün son 3 ayı bana taahhütsüz fiyattan fatura çıkardılar.



-
7 yıl
Teğmen

Yeni taahhüt verirsen indirimli fiyattan kullanmaya devam edersin.



A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Genelde cs go ve online ETS 2 oynarım. Ping durumu ttnette mi daha iyidir yoksa sol dami bilginiz var mıdır hocam? Her ikisinde de vdsl hızmet alabiliyorum 35 Mbit 100 gb akn ttnet 25 tl daha uyguna geliyor. Tavsiyeniz nedir. ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @-Blacksmith-
-
7 yıl
Teğmen

Aynı altyapıyı kullandıkları için aralarında fark olmaması lazım.




Bu mesajda bahsedilenler: @anarki24
D
7 yıl
Yüzbaşı

Hocam Superonline VDSL tarifeleri artık kotalı oldu bilmiyorsanız uyarayım. 100GB kotayı bitirdiğinizde internet bağlantınız ay sonuna kesilecek.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: arda753



Bu mesajda bahsedilenler: @anarki24
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kaçarı yok diyorsun yani. O farkı geri alabilecek kanal yok mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hükümran
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilmiyordum hocam. Hatta kotalı sistem sol de yok diye konu vardı yanlış gormediysem.



Sol fiber rogari var hocam 100 m mesafede.aynı alt yapıyı kullanımadigini düşünmüştüm. Ek bilgi olarak Mh. Bugün görüşmede sizin apartmana fiber bağlantı yapacagiyla ilgili program var. 1 sene içinde olur dedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-Blacksmith- , @arda753
C
7 yıl
Yüzbaşı

Aynı şekilde ben de 3 ay hat dondurdum, 3 ay içinde taahhüt biteceği için, taahhüt süresinden sonra normal fiyat ödedim mecburen..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İşin can sıkan yanı alt yapı olmadığı için uzatılan taahutun iindirimsiz olmasi. Yani Kendi eksikliklerinden doğan ertelemeye olmasi gereken indirim sağlanmıyor.ahlaksızca bir durum aslında. Böyle olacağını bilseydim de bağlantı

kapatma hakkımı kullansaydim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cakgalkarlos
A
7 yıl
Binbaşı

Türkneti araştırın emin olun memnun kalıcaksınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.