Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1349
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS2 GÖRÜNTÜ TVYE OTURMUYOR - YARDIM
R
17 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Play Station2yi televizyona bağladım ama ekrana görüntü tam oturmuyor sağda boşluk kalıyor solda ise bir miktar görüntü televizyonun görünebilir alanının dışında kalıyor.Bazı oyunların options menülerinden bir nebze düzeltilebiliyor ama bunun asıl ayarı nerededir nasıl düzeltilir bilen var mı? Tv ile ilgili sorun yok çünkü ilk geldiğinde görüntü tam oturuyordu sonradan biryerleri kurcuklayınca bozuldu



M
17 yıl
Teğmen

Ps2 ye taktığın kabloların uçlarının hepsini ( zaten 2 tanecik :P ) yerine iyice oturtmalısın. Özellikle altta ki kabloyu iyicene sok Ps2' ne. Aynısını tv içinde yap. Belli ki kullanılmış kalın kasa ps2 almışsın...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
17 yıl
Yüzbaşı

hiçbir cd, dvd takmadan ps'yi aç. menüye gir. ayarlarda olmalı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ayarlarda bulamadım.sorun şu ki ps2nin üstünde gelen kabloyla bağlayınca(hani şu eski tvlerde siyah beyaz görüntü veren) görüntü oturuyor ama geçenlerde aldığım yeni kabloyu takınca (renkli gösteren) görüntü dışa doğru kayıyor..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
17 yıl
Yarbay

Neyi kurcaladın?



P
17 yıl
Yüzbaşı

Benim de kalın kasa ps2 görüntüsünde sorun var. Tvnin sol üst köşe civarından orta kısma doğru görüntü titremesi var. Bu da kablonun oturmamasından mı kaynaklanıyor? Ama dikkatimi çeken nokta sadece hdd kullanırken yapıyor. Hdd yi söküp dvd den oyun oynayınca böyle bir sorun yok.



K
17 yıl
Onbaşı

kardesım kullanılmış olması bu hataya sebep degil....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

kullanılmış değil sıfır aldım yahu..anlamadım gitti sorunu....wide ekran tvler için filan mı acaba bu kablolar...hani yatay geniş olanlardan?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.