Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
434
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Spor Ayakkabısı Seçimi
R
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba. İnşallah konuyu doğru yerde açmışımdır. Spor ayakkabısı almayı düşünüyorum. Yaş 25. Kısmen haklı bulduğum bir söylem vardır, derler ki: yapacağın spora göre ayakkabı seçmelisin. Şimdi ben düzenli spor yapan biri değilim, çoğunlukla da spor yapmam, ye-iç-yat-araba kullan...ama şöyle de birşey var ki: bir bakarsın asfalt yolda 15 km yürürüm, bir bakarsın 10 km koşarım, bir bakarsın dağlarda taşlarda saatlerce yürürüm, atlarım, zıplarım bir bakarsın basket oynarım veya pedal basarım...yani işin o kısmı hiç belli olmuyor. Şimdi spora göre ayakkabı mantığıyla düşünürsem benim en az 4 çift ayakkabı almam lazım ki böyle birşey yapmaya hiç niyetim yok, param da yok. Kısacası bazı konfor ve hatta sağlık faktörlerinden bir parça feragat etmeye razıyım. Bu şartlar altında yukarıda bahsettiğim sporların tümüne asgari de olsa uyum sağlayabilecek bir spor ayakkabısı bulamaz mıyım? Örneğin düz taban bir yürüyüş ayakkabısıyla dağa taşa gitmek uygun olmaz ama örneğin tabanı dişli sağlam bir dağ-taş ayakkabısı yukarıda saydığım birçok spora az da olsa uyum sağlamaz mı?

Dip Soru: Merak ettim gerçekten, içinizde birden fazla sporla ilgilenip de hepsi için ayrı ayakkabı alan var mı? Ya da hepsini tek ayakkabıyla halleden yok mu?


!.....insan ve bilgi deryası forum donanımhaber'de başlığımın arada kaynamaması; dikkate alınıp yanıtlanması dileğiyle...!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyGreen -- 13 Mayıs 2017; 20:33:56 >

S
7 yıl
Er

Decathlondaki ayakkabılar iyi ucuz ve idare ede4 hepsini



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.