Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
416
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sizce hangi hosting bana uygun istedigim seyler bunlar. Onerilerinizi bekliyorum
T
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaslar su anda yurtdisinda yasiyorum ve buyuk dosyalarimi ftp ye koyarak turkiyeden arkadaslarimla paylasmak istiyorum ama turkiye merkezli hostinglere ulasma hizi cok yavas burdan upload yaparken bandwidth in hepsini kullanaiyorum o zaman burdaki serverlara 100k 150k ile cok rahat upload yaparken ordakilere 25i gecemiyorum turkiyeden donwload hizinin Kanada dan da upload hizinin iyi olabilecegi bi server arayisi icerisindeyim Tercihen ASP teknolojini desteklemesi benim icin iyi olur bandwith te sinir olmamasi tercihim yayim icin degil ftp icin kullanicam ama amator denemeler yapabilirim uzerinde sizlerin kullandigi hostinglerden rakamlarla ornekler verebilirseniz sevinirim simdiden cevap veren arkadaslara cok tesekkurler.



S
19 yıl
Binbaşı

hız konusunda denemedğim için pek bişe söleyemicedm belki TRGKaptan daha çok yardımda bulunabilir kendisinin de hosting şirketi var zaten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
19 yıl
Yüzbaşı

Israrla TRGKaptan ile iletişime gec derim ben


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
19 yıl
Yarbay

N
19 yıl
Yüzbaşı

Trgkaptan dan alırsan sana teknik destek verecektir
Kurulum falan gibi nasıl kullanılacağı falan
öğretir gösterir yabi o konuda şüphen olmasın
eper hostunu kaptandan alırsan bizde sana kıyak yaparız
ama php



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.