Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
898
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dota 2 Workshop ile para kazanmak ?
O
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba yaklaşık 14 senedir 3d programlarla uğraşmaktayım. bir arkadaşım dota 2 kullanıcısı ve dota 2 nin workshop kısmı olduğundan bahsetmişti. Biraz inceledim ve yapmasında sıkıntı yok ama benim merak etitğim konu bunu yapmaya değer mi? yani yeni item yapsak bundan para kazanılabilir mi veya ne kadar sürede ne kadar para kazanılaiblir. bu itemlar hakkında ve para kazanma konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. iyi günler.



M
7 yıl
Teğmen

Dostum yaptığın model Dota'nın istediği kriterlere uygun olup, onaylanması gerek önce. Güzel, yaratıcı kostümler veya silahlar yaparsan ve onaylanırsa güzel kazanç sağlarsın hocam ama çok ciddi meblağlar olmaz.



C
7 yıl
Onbaşı

Oldukça ütopik sen muhtesem yapsan bile valve kafasina gore cıkartıyo ne çalısmalar gorduk millet deli gibi oy verdi valve cikartmadi. Maddi olarakta %1 prim aliyosun diye biliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Bu konularda iyiysen neden geliri düşük olan şeylerle uğraşacaksın ki? Daha cok para olan yerlere yönel bence



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.