Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1053
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bütün mause'larda çift tıklama sorunumu var?
S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim, yaklaşık 1 senedir kullandığım G600 mause da çift tıklama sorunu var son 4-5 aydır zehir ediyo herşeyi.. Birkaç mause araştırdım hepsinde double click problemi olduğu yazıyor yabancı forumlarda. 300-400 TL verdiğimiz alette uğraştığımız probleme bak... Bildiğiniz sorunsuz bir mause varmı bu tarz? Özellikle çok tuşlu olması lazım MMO oynadığım için tavsiyelerinizi bekliyorum .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Yarbay

Valla ben de logitechi scroll olayından dolayı çok seviyorum ancak bu kronik sorun yüzünden almaya korkuyorum. Birkaç yıldır çeşitli microsoft mouselar kullandım kesinlikle kronik problem yok. Msoftun oyun mousı var mı bilmiyorum ancak gerçekten çok kaliteli.



F
7 yıl
Binbaşı

Yaklaşık 10-11 aydır msi inceptor ds100 kullanıyorum hiçbir yerinde hiçbir aşınma olmadı gerçekten kaliteli mouse'ymiş, tek sıkıntısı scroll tuşunda bir problem var aşınma problemi bazen boşa dönüyor ben döndürüyorum sayfa akmıyor falan, her neyse. Corsair'in tam istediğiniz gibi yanında 9 tuşu bulunan bir mousesi vardı ona bakabilirsiniz kaliteli mouse'dir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yarbay

Asus Rog Gladius kullanıyorum bayadır, hiç bir sorun yaşamadım henüz.



W
7 yıl
Çavuş

Elektronik alet = şans işi. O yüzden bir ürün alırken garanti ve teknik servisinin iyi olup olmadığına dikkat etmek lazım. Logitech'lerde sanırım mekanik problemlere biraz daha sık rastlanıyor yabancı forumlarda falan en azından benim gördüğüm bu, ama adamlar ürünlerinin arkasında da duruyor. 2-3 hafta önce bir mouse aldım sıfır scroll wheel problemi vardı, telefon açtım pazartesi günü, cuma sıfır mouse elimdeydi. Aynı şekilde forumda bir üyenin de başına gelmiş bu durum, onu da yönlendirdim yine aynı, cuma açtığı değişim talebi sonucu yeni mouse çarşamba günü eline geçti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.