Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1047
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sennheiser HD4.20s Kulaklık Çatlama Sorunu
B
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar merhaba.

Bu problemi yaşayan var mı acaba aramızda?

Sennheiser Türkiye distribütoru bircom'dan 2 ay önce alınan sennheiser hd4.20s model kulaklığın fotoda görünen katlama yerinden çatlamış olduğunu farkettim.

Kulaklık toplamda 10 kez anca kullanılmıştır. ( ev dışarına bile çıkarılmadı. elektronik ürünler konusunda titiz olduğumdan kutusu, garanti belgeleri, faturası, köpükleri dahi duruyor.)

Geçen hafta kulaklığı bircom'a garanti kapsamında yollamıştım. Az önce teknik servis yazısı ile kullanıcı hatası olduğunu belirten bir yazı ile birlikte geri göndermişler.

Firmayı aradım durumu anlattım ve ordan oraya aktardılar durdular, en son bize 1-2 gün müsaade verin size geri dönüş yapacağız dediler.

Sennheiser kalitesine güvenip, üstelik sorun yaşarsak direk muhatap bulalım düşüncesiyle resmi distribütöründen alınan 400 liralık kulaklık 10 kere kullanılmadan nasıl çatlar? Kafaya takıp çıkarırken çatlayan kulaklık nasıl kullanıcı hatası denilerek geri gönderilir?

Konuyu daha da uzatmayayım, 1-2 gün sonra yine olumsuz dönüş yaparlarsa tüketici hakem heyetine gidilmeli midir? Sonuç alınır mı?

(Temsili olarak Fotoğraf koyuyorum. Eve gidince kulaklığın kendi fotoğraflarını da yüklerim.)



B
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuya cevap gelmese de ileride sıkıntı yaşayan arkadaşlar olabilir diyerekten mevcut durumu aktarayım.

Bircom müşteri memnuniyeti adına yenisi ile değişim yaptı. ( gerçi olması gereken başta buydu ya neyse..)



M
7 yıl
Yüzbaşı

Bircom olması gerekeni geç yapmış. Ben memnun kaldım Bircom'dan. Geçen sene paket hasarlı MM 70 s almıştım 130 liraya. Birkaç ay evvel arızalandı, gönderdim Bircom'a. MM 70'in artık üretimi olmadığı için Cx 5.00 g gönderdiler sağ olsunlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.