Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
800
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vampire the masquerade bloodlines istek ?
W
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu oyunu bilen bilir.Çok başarılı bir rpg, bu oyuna bir türkçe yama yapılamaz mı ? Veya diyalogları çok zor bir oyun mu ? Çevirmeyi deneyen oldu mu hiç?



D
7 yıl
Yarbay

Türkçe yama çıksa çok güzel olur. En iyi vampir oyunu olarak geçiyor. Hem de rpg. Kotor çevrildiyse bu da çevrilir ama ciddi zaman ister



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 yıl
Yarbay

Zamanında Level dergısının tam cozumu sayesınde oyunu bıtırmıstım. Efsane bır oyun Turkce yaması cıksa orjınal satın alıp bıtırırım. Ama kımse ugrasmaz.



U
7 yıl
Binbaşı

Çok eski oyun olmasına karşın yama yapacak kişi sadece notepad açıp ingilizce kısımları çevirecek
Dil dosyaları kabak gibi ortada da uğraşan çıkmaz..
En son steam de tam çözüm vardı birkaç yıllık. Gördüğüm son atılım bu.



S
7 yıl
Onbaşı

Tekrar tekrar oynanabilecek, nefis bir oyun. Türkçe yamayı en çok hak eden oyunlardan biri ama üstüne düşecek birinin olacağını sanmıyorum ne yazık ki.



A
7 yıl
Yüzbaşı

Keşke çıksa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Yarbay

Çevirecek bir babayiğit bulmak zor. Oyun gerçekten enfes ve çok fazla diyalog var. Kaç yıl önce oynadım hatırlamıyorum ama tekrar oynarım. Buglarıda baya meşhur bir oyun, nonoffical yama çıkmıştı düzeltmek için .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yüzbaşı

Gerçekten vampir temasını şarkılarıyla atmosferi ile tam anlamıyla yansıtmış şahane bir oyun ama çok diyalog içeriyor çevirisi zor bir de eski yani :D



P
7 yıl
Teğmen

Redemption ve Bloodlines'ı bitirmiştim yıllar önce. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, keşke çevirilse. Özellikle Malkavian'ların deliliği ve espirileri çok tatlıydı :)



N
7 yıl
Teğmen

BU oyunu çevirecek olan varsa paraya boğarız heralde çeviren arkadaşı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.