Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1002
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xiaomi Redmi Note 4x Bootloop Sorunu
L
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Modelin ana konusuna da yazmıştım ancak sorunu çözebilmiş değilim.

Gece cihazımı formatlamıştım. Gerekli uygulamalarımı yükledikten sonra kapattım şarja bıraktım. Sabah uyandığımda telefon mi ekranında takılı duruyordu. Üç nokta gidiyor ardından altta bi çizgi çıkıyor doluyor ve yine üç nokta çıkıyor mi ekranında öylece kaldı. Bildiğim kadarıyla bootloader kilidi açık ama oem kilidi kapalıydı geliştirici seçeneklerinde öyleydi diye hatırlıyorum.

Global stabil rom yüklüydü. Mi pc suite ile bağlamayı denedim ancak bağlanmıyor. Xiaomi de rom root işlerine hakim değilim bulaşmamıştım hiç. Evden de çıkmam gerekiyor pek zamanım yok telefon böylece kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mi pc suite bağlanmıyor. mi flash tool ile yükleme yapsam sorun olur mu. Bootloader kilidi açık diye biliyorum. Geliştirici seçeneklerinde öyle hatırlıyorum. Oem kilidi vardı bi de onu açmamıştım. Mi flash ile yükleme yapmam sorun oluşturur mu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 13 Nisan 2017; 13:50:25 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.