Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
590
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netmaster CBW-383Z4 Modem Donuyor
M
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2 yıldır Netmaster CBW-383Z4 modem kullanıyorum. yaklaşık 2 aydır bağlantıda anlık kopmalar yaşıyorum. 10-20sn lik kesintiler oluyor. Bununla ilgili uyduneti aradım ama bir türlü çözüm bulamadılar.

Geçen gün internetim kesildiğinde modem arayüzünede giremediğim fark ettim. Ağımda 1 adet netmaster modem ve 2 adet access point var. Kablo ile bağlanıyorum internet kesildiğinde access poinlerin arayüzüne erşebilirken, netmaster modemin arayüzüne erişemiyorum işin ilginç tarafı ise ben direkt olarak modeme kablo ile bağlıyım access pointlerde ayrı olarak modeme bağlı ama modeme erişemediğim halde access pointlere erişebiliyorum. internet geri geldiğinde arayüze de girebiliyorum. Bu tarz bir sıkıntı yaşayan var mıdır? Garanti kapsamında değişim tamir olur mu çağrı merkezini aradım ama açmadılar. @NetMASTER_


Edit: İşte o anı yakaladım

10.0.0.1 CBW-38Z4
10.0.0.2 Modeme bağlı olan Access Point-1
10.0.0.4 Modeme bağlı olan Access Point-2

Arkadada hepsiburada.com'un açılmadığını görebilirsiniz. Sanırım sorunun kaynağını buldum ama bakalım netmaster ve uydunet bana nasıl bir çözüm sunacak.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 11 Nisan 2017; 18:32:10 >


Bu mesajda bahsedilenler: @NetMASTER_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.