Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1048
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzleyeceğiniz Filmleri Nereden Seçiyorsunuz
G
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar İzleyeceğiniz filmleri nasıl ve nereden seçiyorsunuz. Yorumlarına vs baktığınız yerleri değil de ilk filmi bulduğunuz yeri, izlemeye karar verdiğiniz yeri merak ediyorum.
Ben daha çok forumdan ve Türkçealtyazı org' dan seçip izlemeye çalışıyorum



L
7 yıl
Yarbay

IMDb



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
7 yıl
Yarbay

Yeni vizyona giren filmleri izleme sitelerinden takip edip seçiyorum. Eskilerden popüler olanların büyük çoğunluğunu zaten izlemiş olduğumdan (maalesef) forumdan tavsiyeye denk gelirsem bakıyorum. Önemli not : Birçok konuya yazmış olduğum gibi , korku ve ağır dram hariç her türden tavsiye alınır



G
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

IMDb

Hocam Bende İmdb den bakıyorum da ,İmdb den puanına bakmadan önce filmi nerden seçiyorsun asıl öğrenmek istediğim buydu. Teşekkürler yine de.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
7 yıl
Yarbay

Puanına bakmak için kullanmıyorum IMDb'yi. Sevdiğim oyuncuların, yönetmenlerin, senaristlerin filmlerine bakıyorum, yeni çıkacak filmleri görebiliyorum.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gigok
A
7 yıl
Yüzbaşı

Sinemayla ilgili bu forumdan ve turkcealtyazi'dan tüm konuları takip ediyorum bayadır. İsmini gördüğüm filmleri google'dan aratıp ilgimi çekenleri imdb watchlist'e atıyorum. An itibariyle 1189 film varmış izleme listemde hatta. Sonra da bu listeden o an izlemek istediğim türü işaretleyip bir film seçip izliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Onbaşı

Arkadaş önerisi, arşivdeki izlemediklerim, IMDb, Youtube'dan rast geldiklerim vs. Bugün arşiv de bitti, arkadaş önerisi filmler de. Yeni film arıyorum ben de.



B
7 yıl
Teğmen

Bu forumda yazılanlardan, izleyip beğendiğim bir film ise filmde oynayan oyuncuların diğer filmlerine bakıyorum. Yelpaze çok genişliyor böylelikle.



G
7 yıl
Yarbay

genelde sinemada izlediğim için cinemaximum sitesinden takip ediyorum. zaten gelenler ve gelecek olanla hakkında az buçuk bilgim oluyor fragman vs bakıyorum elim hemen bilet ala gidiyor onun harici seanslar için sinemalar.com uygulamasına bakıyorum çok hızlı ve kullanışlı geliyor bana.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.