Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3028
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy S7 Kapasitif Tuşlar Çalışmıyor
G
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar, Samsung Galaxy S7 telefonumun üzerine dün 1 bardak takriben 200ml kadar su döküldü. Sonrasında kamera buhulandı ve kapasitif tuşlar çalışmamaya başladı. Kameradaki buhuyu yok etmek üzereyim fakat geri tuşu ve diğer tuş çalışmıyor. Ledleri de yanmıyor. Ne yapmam gerek yazılımsal birşey olmuş olabilir mi. Zira ıslandıktan sonra kendi kendine garip yerlere girdi.



H
7 yıl
Yarbay

Merhaba s7 suya dayanıklıdır ben eşimin s7 edgesiyle havuzdan.çıkmadım taş gibi maşallah ...



Sizin cihaz çakma olmasın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Saçmalama birader, garip bi yaklaşım oldu. Cihaz hiç olmadığı kadar orjinal. Garantiye gönderirsem ip68 olmasına ve 1.5 metreye kadar 30 dakika su geçirmezlik iddialarına karşın sıvı teması var garanti kapsamında değil diyip canımı sıkacaklar bundan mütevellit kendim çözüm üretmeye çalışıyorum evvela.



R
7 yıl
Binbaşı

Cihazı ikinci el mi aldınız? Ya da daha önce herhangi bir işlem gördü mü? Şu yüzden soruyorum İP68 sertifikalı bir ürün, üzerine su döküldü diye su geçirmez... Tabi sizin için bir talihsizlik olmuş ve su almış... O zaman ürün ayıplıdır, yani daha aldığınızdan itibaren su geçiriyormuş demek oluyor. Yoksa millet kirlenen yağlanan telefonunu yıkayarak temizliyor lavaboda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Cihazı 0 olarak Turkcell'den aldım. Daha evvel hiçbir işlem görmedi. Bu durumda garantiden faydalanabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Raif Ulutürk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.