Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1607
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türknet'ten Memnun musunuz?
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Superonline taahhütüm bitti. Servis sağlayıcı değiştirmek istiyorum. Turknet kullanan arkadaşlar memnun mudur acaba?
Karışık görüşler var bilemedim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.



W
7 yıl
Yüzbaşı

Bölgeden bölgeye hizmet kalitesi çok fark ediyor. Eskişehir açısından düşünürsek ben oldukça memnunum. Ancak başka bölgedeki bazı arkadaşlar memnun olmadıklarını belirtmiş. Hizmet kalitesinin yanı sıra ankastre ile modem arasındaki bağlantınızın yenilenmiş olması da önemli. Birçok şikayet aslında bu noktadan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Ancak yine de bu fiyata sunduğu hizmetler bakımından rakipsiz olduğunu söyleyebilirim. Üstelik AKK karşıtı bir politika izliyorlar. Yarın bir gün sürpriz olarak AKKnizin kalkması ihtimali var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 29 Mart 2017; 12:49:29 >

R
7 yıl
Teğmen

Diyarbakır'da yaşıyorum ttnet abonesiydim taahhütüm bitmişti korkarak turknet üyesi oldum ancak şimdilik hiç pişman değilim.
Ben tavsiye ederim, yerinizde olsam bulunduğunuz civarda kullanan varsa araştırmanız bazı bölgelerde ttnet ten kaynaklı sorunlar yaşanabiliyor.



L
7 yıl
Çavuş

istanbulda oturuyorum türknet kullanıyorum şimdilik çok memnunum AKK yok süper :)



I
7 yıl
Yüzbaşı

Hayir.ankara keciorende santrale yakinim ana caddedeyim hat 120 mbps destekliyor ama kısıtlama uyguluyorlar.her gun kopmalar olmaya basladi.hizimi artirin diye aradim her gun internetim kopuyor.iptal ettirecem.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
7 yıl
Binbaşı

Kendi adıma memnunum.



U
7 yıl
Yarbay

Hızından dolayıdır. Biraz hızını azaltır




Bu mesajda bahsedilenler: @IamxMSFT
U
7 yıl
Yarbay

Kendi altyapısı olmayan yerlerde (ki buda Türknet kullanıcılarının büyük kısımı)
Türk Telekom ile arasında fark yok çünkü Türktelekom hizmet veriyor parayı Türknete veriyorsun :D
Kendi açımdan söyleyeyim ben parası ile kıyaslayınca evet menunum . herzaman max hız olmuyor fakat 60 TL 150 akk . Kota düşünmüyorum pek



I
7 yıl
Yüzbaşı

Hat cok güçlü 120 mbps destekliyor hat zayiflamasi da yok.kimi kandiriyonuz siz hizimi artirin diye talepte bulundum hemen arkasindan bu dususler basladi.karaktersiz beceriksiz pacavra firma bu turknet.alt komsu muhasebeci 80 mbps hiz aliyor telekomdan.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yüzbaşı

75 mbit dediklerinde sevindim. sadece 60 mbit geliyor. iyi dedim idare edelim. pingler oyuncuya göre cok berbat bir durumda. süperonlinede 40 düsen server 75 lerde geziyor..

Onun harici gece bir anda modemin baglantisi gidip 30 40 dk bekletebiliyor sizi.. .genel olarak sorarsaniz ama eh iste hic olmamasindan iyidir yani.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.