Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1879
Tıklama
1
Öne Çıkarma
PARAM vadesi dolan yüklemelere bile komisyon ücreti eklemiş
E
7 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Param'ı kullanan var mı bilmiyorum ama kullanan varsa bilir.Yüklemelerin vadesi vardır vade dolunca sadece işlem ücreti ile para çekilebiliyordu.Ancak müşteriye haber vermeye bile tenezzül etmeden vadesi dolan yüklemelere bile yüzde 4 komisyon ücreti eklenmiş.Ayrıca zaten 3TL de transfer ücreti alıyorlar.Komisyon yokken olan yüklemeleriniz de bundan etkileniyor.

İlk etapta Param'da şikayet kaydı oluşturduk.Bu amatör firmanın olumlu geri dönüş yapacağını sanmam.Sonrasında ya komisyonlara katlanıp içerideki bütün paramı çekeceğim ya da BDDK , hakem heyeti başvurularını yapacağım.

Zaten bu komisyon ile birlikte kişisel olarak Param kullanılamaz hale gelmiş.Fiziki kartları bile yok içerideki parayı komisyon ile hapsediyorlar.Kısacası elektronik para hapsi diyebiliriz.

Neyseki kullanmayız olur biter



M
7 yıl
Teğmen

Çok büyük potansiyeli yalan ettiler. 40 gün valörlü komisyonsuz, ertesi gün valörlü %2 ile işlem yapsalar binlerce kullanıcıları olurdu.

Sistemleri falan, her şeyleri hazır halbuki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 27 Mart 2017; 16:33:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
7 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Cidden komik ötesi rakamlar.Hadi 1000 TL yükleme limitini anladık.Bunu ayda 4 işlem değil de 10 işlem yapın dedik dinlemediler.Puan yüklüyorsun %3.60 gün sonra komisyonsuz çekebiliyordun.Şimdi ona da %4 gelmiş.3 TL de işlem parası:) 100TL puanı 90TL olarak 2 ay sonra alabiliyorsun.

Fiziki POS için kartları var mı yok.Çıkacak diyorlardı hala çıkmadı.Bari komisyon ekliyorsun haber vermeden önce kartları ulaştırsaydın bari:)

Şimdi de bana çözüm önerisi olarak tüm yüklemeleri iptal edelim dediler.Ben 2 ay beklemişim nakit alacağım diye sundukları öneri bu.

Halbuki ayda 10 işlem toplam 1000TL limit koy puan yükleme %3 komisyon kalsın 40 gün valörlü veya valörsiz %2 aynen dediğiniz gibi 3 TL de EFT ücreti kullanımı yaygınlaştır potansiyeli değerlendir.




Bu mesajda bahsedilenler: @matandberenice
B
7 yıl
Teğmen

param benzeri başka var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

param benzeri başka var mı?

Bildiğim kadarıyla yok. Bilen varsa paylaşsın. ÖM'den de olabilir.



D
7 yıl
Teğmen

Olsada söylenmez 2 güne çöp olur. Önceden valör zaten 60 gündü normal yüklemelerde. Sonradan 90 güne çıkardılar.



C
7 yıl
Teğmen

Sanada güle güle param.Bu piyasada 2-3 müşteri buldunuz diye oranız buranız kalkarsa yakında iflas bayrağını çeker dükkanı kapatır gidersiniz.Hem benim paramı 30-40 gün çalıştıracaksın hemde %4 komisyon alacaksın.Bu kararı alınca ne içtiniz merak ediyorum.Piyasadaki tokatçılar bile sizden vicdanlı bence.



M
7 yıl
Teğmen

Hesaba havale yapan bir dolu siteden altın alıp anında satsam bile %4 zarar oluyor zaten.

60 gün valör tarihini de hesaba katarsak, karttaki paraya 2 ay ihtiyacım olmayacak olsa %2 de oradan faiz geliri alırım ve %2 zararım olur sadece.

Param'a atmaktansa altın alıp satmak daha mantıklı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.