Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1301
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Master Yi hedef seçme sorunum
E
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar ben master yi ile tf ortasına gırınce hedef secmede sorun yasıyorm mesela 4 kısı var mf ve sona dan bırısını secmem gerekıyor q ile giriyorum ama mesela dariusa hedef alıyorum seçtiğim hedefe tıklayıp klavyeden bir tuş ile sadece ona vurmak istiyorum ne yapmam lazım
yada şöyle söyliyeyim kule altında zıggs var ona vuracagıma kuleye vuruyorm bunu nasıl çözebilirim.



B
7 yıl
Yarbay

Sonunda yararlı bir konu açılmış hemen cevaplayalım :) Bir ara sadece şampiyonları hedefle diye bir seçenek vardı ama kullanmadım hiç yeni clientten baktım göremedim hala var mı bilmiyorum " tuşu ile çalışıyordu.

Ancak ben dotadan kalma şu alışkanlığı kullanıyorum bu gibi durumlarda çözüm olur öncelikle ayarlardan imlece doğru saldırı hareketini açman gerek bu ayar saldırı tıklaması yaptığında tıkladığın yere en yakın olan hedefe öncelik veriyor. Bu saldırı tıklamasınıda a + left click ile (ben bunu kullanıyorum) veya shift + right click ile yapabilirsin range çıktığı ve hedef seçme daha kolay olduğu için ben a + left kullanıyorum misal adam kulenin arkasındaysa kulenin arkasına doğru tıkladığımda imlece en yakın adam olduğu için adama vuruyor bu yöntem miss click atmayıda en aza indirir ancak diğer türlü yapanlar için alışması zordur.

Ayrıca biraz ileri seviye bir bilgi daha vereyim bunu çoğu kite yapan herolar animasyon iptali olan riven gibi herolar kullanabiliyor a + left ile tıkladık kırmızı oklar çıkıyor dıştan içe kapanıyor ya o kapanma bitmeden başka birşeye tıklarsak miss click atmış oluruz hero vuruş animasyonuna başlar vuruşu yapamadan bozulur. Dolayısıyla özellikle kite yaparken bir kırmızı ok bitince hemen move click yani mavi ok yapılır önemli olan kısım bunu zaman kaybı olmadan yapabilmek.

İşin teknik kısmı bu şekilde ama unutmayınız ki önemli olan alışkanlıktır nasıl rahat ediyorsanız öyle oynayınız



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Binbaşı

aim sıkıntın var tf lerde fareyi daha dikkatli kullanmaya alış. kule olayına gelirsek. üstteki arkadaşın dediği gibi sadece şampiyonları hedef al seçeneği var bende kullanmıyorum tuşu ararsan bulursun.



E
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

sagolun isime yaradi bilgiler penta attim bu sefer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yarbay

Kule olayını bende çok yaşadım özellikle sol taraftaki takımda kulenin arkasına geçince sürekli kuleye tıklıyordum. Bunu kendinde yapabilirsin atıyorum canın az adam dive atacak kulenin arkasına geç bi aksıyorlar illaki. Yada bunu cait kapanında yapıyorum kule arkasında görünmeyen noktaya koyunca illaki basıyorlar. Bunu engellemek içinde gosudan görmüştüm sağ tıklayıp bırakıyor dive atarken. Şampiyon otomatik olarak devam ettiriyor kendini. Yada skill dodgelaman gerekti sağ tıklayamadın diyelim a tuşuyla şampiyona en yakın zemine sol tıkla.



3
7 yıl
Binbaşı

" tuşuna basılı tutarsan sağ tıkladığında sadece şampiuonları hedef alır. Kuleöeri minyonlara vurmaz. Alış derim dürtmede epey faydalı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Aynen kule arkasında kamera açısının 1 tane kör noktasi var çapraz bakıldığında oluyor bazen insanın canını sıkabiliyor skor alacakken skor veriyorum bazen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.