Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
549
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Devamsızlık Sorunu ve Af
B
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Devamsızlığım 22.5 (14.5 özürsüz - 8 özürlü ). YGS'ye kadar mecburen gideceğim okula, müdür yardımcımız LYS için 1 hafta kafa izni benden dedi 30+7 şeklinde yani. Yaptığım devamsızlıklar keyfi değil sara hastasıyım ve ilaçlara ne kadar yüklenirsem o kadar kendimde olmuyorum. Okul ev arası da uzak haliyle gidemiyorum sürekli. 10.sınıfta 9.5-23 olarak 32.5 gün devamsızlığım var ve sorunsuz geçmiştim. 11.sınıfta da keza öyle 30 gündü tam. Açık konuşmak da gerekirse okulun bizim gibi 5-10 kişi dışında gelecek beklediği birileri yok. Okulun başarısı da ortada. Şimdi ben üniversite sınavlarında başarılı olsam ama devamsızlıktan kalsam benim akıbetim ne olacak ? Af beklemeli miyiz bu yıl ? Kimse okula gitmeyecek ben ygs-lys çalışmaya evde devam edemeyeceğim neredeyse, okulda tek başıma oturacağım. Ne yapmalıyım ?



E
7 yıl
Teğmen

tam teşekküllü hastaneden raporunuz yok mu ? onu okula verin size birşey demezler.
o yetmedi mi test kitaplarınızı yanınıza alın. sınıfta tek başınıza ders çalışırsınız ben kpss de dersaneye giderken yapmıştım sakin oluyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.