Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
463
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 8 ve üzeri Mouse Takılma sorunu
N
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Anlayamadım gitti.1 yıl önce ilk windows 8 e geçtim. Mouse belli aralıklarla 1-2 saniyeliğine takılmaya başladı. Klik yapıyor, sistem diğer her şeyi yapıyor, sadece imleç hareket etmiyor 1-2 saniye sonra kendine geliyor ve birden takıldığı süre içerisinde hangi yöne çevirdiysem oraya fırlıyor imleç. Başka pc de denedim böyle bir sorun yok. Windows 10 a geçtim daha da kötü oldu. Bilgisayara reset atmadan düzelmiyor. O da şansa bazen düzeliyor bazen tekrar reset atmam gerekiyor. Düzelse de 1-2 saat sonra tekrar ortaya çıkabiliyor ve ya bilgisayarı kapatıp yenden açınca da aynı şekilde.

Mouse ve usb girişlerle ilgili tüm güç tasarruf seçeneklerini iptal ettim. Ekran kartı driver değiştirdim. Mouse driver güncelledim. Başka mouse deneyemedim ( Taktığım gibi yeni mouse pert oldu. Yukarı sürünce sağa, aşşağı sürünce sola, sağa sürünce aşşağı accayip bir şey oldu. ) Zaten zehir gibi çalışan güzel bir mouse'u da kenara atmak istemiyorum, bir de üstüne yeni macro mouse'a bir dünya para, ki sorun büyük ihtimalle mouse'dan değil. Ne yapacağımı bilemedim.

Win7 ye geri dönemem. İnternette araştırdım, bir çok kişi win 8 ve 10 da bu sorundan şikayetçi. Ama tek önerilen Microsoft çalışanlarının kopyala-yapıştır troll cevapları. Zaten hiç kimse için çözüm olmamış, ki çözüm olması beklenilemeyecek kadar aptalca öneriler.

Bu arada mouse kablolu ... Pc masaüstü yani tochpad yok.



T
7 yıl
Yüzbaşı

USB Host, Root Hub sürücülerini güncellemeyi deneyin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi txsha -- 18 Şubat 2017; 16:26:52 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.