Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 24 ŞUBAT CUMA GÜNÜ TRT DE BAŞLIYOR(ULU HAKAN ÇAĞI BAŞLIYOR)
M
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İzleyicinin sabırsızlıkla beklediği enlerin dizisi olacak Payitaht Abdülhamid dizisi 24 şubat cuma günü trt de izleyici ile buluşuyor.Türk televizyon tarihinin en pahalı yapımlarından biri,en iyi en büyük setine,en iyi görüntü kalitesine,en iyi senaryo ekibine,en iyi yönetmen kadrolarından birine,en kalabalık oyuncu kadrosuna,en fazla kostüm kullanılan dizilerden biri olma ve diziye katılacak konuk oyuncularla beraber en güçlü oyuncu kadrolarından birine sahip olacak olan Payitaht Abdülhamid dizisi tarihimizin tarihimizin en çok merak edilen dönemlerinden birisine ışık tutacak. Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer alacağı dizinin elliye yakın ana kadro oyuncu olmak üzere, figüranlarla birlikte 400 ila 500 kişilik bölüm oyuncusu rol alıyor. Zaman zaman Yeşilçam’ın usta ve emektar oyuncuları da seyirciyle buluşacak. Dizide, 120 kişilik teknik ekip görev yapıyor.“Payitaht- Abdülhamid”in çekimleri, İzmit’teki Seka Film Platosunda, tamamen yenilenen, döneme uygun hale getirilen setlerde başladı. Platoda ayrıca, Yıldız Sarayı’nın belirli bölümleri de birebir inşa edildi. Dönemin diğer kahramanlarının da kurgusal öğelerle yer alacağı dizide, İzmit Seka Film Platosu dışında, çeşitli tarihi mekanlar ile birlikte İstanbul’da Yıldız, Dolmabahçe ve Eyüp bölgeleri ile Yalova ve İzmit’te de dış çekimler yapılacak.Döneminin en zeki liderlerinden birisi olan Abdülhamid Han için Prens Bismark rivâyete nazaran:
"Dünyâda yüz gram akil varsa, bunun doksan grami Abdülhamîd Han'da, bes grami bende, kalan bes grami da diger dünyâ siyâsîlerindedir..." demistir.
Kısacası ULU HAKAN çağı trt ekranlarında başlıyor.

http://www.trt.net.tr/payitahtabdulhamid/

https://www.youtube.com/watch?v=A6XQSAIXDOU

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.