Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
603
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satın alma hakkında
İ
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle konunun yeri belki burası değildir. O nedenle yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Bir sorum olacak.

Zorlu Center veya Acıbadem Apple mağazasından, İphone SE 64 GB almayı düşünüyorum fakat bilmediğim bir şey var. Satın alım işlemi yalnızca peşin para ile mi oluyor? Teknosa, Vatan, Bimeks gibi yerlerde bankaya mesaj çekiyorsun ve kredi onaylanırsa telefonu veriyorlar. Orada da bu şekilde bir kolaylık var mı? Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.



H
7 yıl
Yarbay

Zorlu ya da Akasya'da o tur finansman secenekleri yok. Ya nakit ya da kredi karti/banka karti ile odemek zorundasin.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Her türlü paranın tamamını peşin vermem gerek sanırım. :)) Peki oradan almamın ne gibi faydaları olur. Ya da faydası olur mu? Bunu da söyleyebilirseniz çok sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Huysuz İhtiyar
H
7 yıl
Yarbay

Zorlu ya da Akasya'dan almanin oncelikli faydasi %4 nakit indirimi olur. Tum urunlerde nakit elden TL ile odeme yaptigin surece %4 indirimin var. Ikincisi de 14 gun icinde aldigin urunu gerekce gostermeksizin iade edebilirsin. Istedigin kadar kullan, cihaza bir zarar vermedigin surece goturup iade eder ve parani aninda geri alirsin. Normalde 14 gunluk kosulsuz iade, tuketici yasasi geregi sadece online alisverlerde oluyor. Ama Apple fiziki magazalarinda da kosulsuz iade sansi taniyor.

Perakende zincirlerin (Vatan, Bimeks, Teknosa vb.) kampanyalarini takip edip Apple'in havale fiyatinin bile altina alabilirsin, orasi ayri. Ayrica o tur zincirlerde bahsettigin kredi/finansman seceneklerin de oluyor. Tek dezavantaji, o tur magazalara cihaz ayipli falan cikmadigi surece keyfi iade yapamazsin.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ilyaoblomov
İ
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Huysuz İhtiyar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.