Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
894
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MacBook Pro 2016 Touchbar Fan sürtüyor ve Ekran Gidip Geliyor
B
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Tam 16 gün önce almış olduğum MacBook Pro 15" Touchbar'lı model bilgisayar, kılıf üzerindeyken aşağıdaki videoda duyabileceğiniz sesleri çıkartmakta. Videonun sonunda görebileceğiniz kılıfın kapağında çok ufak ve güçsüz mıknatıslar var ve sanırım problemin sebebi de bu mıknatıslar. Bu normal mi?

Aynı bilgisayarda videonun başında görebileceğiniz gibi açılış ekranı bir garip. Beta sürüme güncellememe rağmen bu problem düzelmedi.

Bunların dışında videoda yakalayamasamda ekranda gidip gelme ve bilgisayarda takılma sorunları olabiliyor.

Mıknatısılı kılıf vsnin üzerine koyarak siz de aynı bilgisayarınızla deneme yapabilirseniz çok iyi olur.

Problemi ilk farkettiğimde İzmir'de yer alan Apple teknik servisi Egemek'e gittim. Onların ancak parça değiştirebileceğini, Apple'ı aramamı ve ürünün değişimini talep etmemi söylediler. Ancak Apple'ı aradığımda değişim süresinin ilk 14 gün olduğunu (ben alalı 16 gün oldu) bu yüzden değişim için geç kaldığımı ve ürünü teknik servise vermemi ilettiler. Bilgisi, fikri olanlar yardım edebilirse çok memnun olurum.

Videoya buradan ulaşabilirsiniz:https://youtu.be/y2s57O4dRzU



B
7 yıl
Yarbay

e tabi mıknatıs etkiliyordur elektronik alet sonuçta bunlar..mesela iphone u mac in sol alt kısmına koyunca ekran gidiyordu bu yenisinde denemedim ama diğer kullandığım 2 modelde olmuştu. Neticede elektronik cihaz bunlar.. Açılışta o şekilde bir bekleme yapması yüklediğin programlarla vs ilgili olabilir. crackli yazılım kullanıyorsan onların etkisi olabilir. sıfırdan yeniden kurarak (yedekten dönme) denemeni öneririm..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.