Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
519
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG Smart TV'deki garip sorunum!...
Y
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Lg 58uh635v isimli televizyonu kullaniyorum. Tarayicidan actigim online filmler normalden daha hizli hareket ediyor. Farkli siteler denememe ragmen durum ayni. Hatta youtube'ta da ayni sıkıntı var. (Uygulama normal, tarayici hizli).

Filmlerde cok sinir bozucu olabiliyor. Sanki youtube'un 1.25 hiz ozelligi surekli acik gibi. Normal yayinda skinti yok ama tarayicida filmler hizli ilerliyor.

Not: Bir de bazen bellek yetersiz hatasi aliyorum, film izlerken tarayici yeniden baslatiliyor. Siteler ve reklamlariyla alakali sanirim. Bir sitede hic skintisiz film izlerken digerinde bu hatayi alabiliyorum. Oneri ve yardimlar icin tesekkurler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yarbay

normalde tv lerde sitelerden film izlenmez çünkü gerek flash player gerek önbelleği doldur boşalt yapamaması izlemeye engel oluyor. Sadece html5 desteği olan sitelerde şansınız daha yüksektir. sonuc olarak sizi yorar bu iş çünkü çözümü yok tv'lerin yapısı böyle.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir de hızlı ilerleme sıkıntısı var. Online siteleri geçtim Netflix'te de aynı sıkıntı var. Her film 1.25 hızda ilerliyor. Bilindik bir çözüm yöntemi var mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @Mehmet K.
V
7 yıl
Yüzbaşı

Firmware güncellemesi yapsanız yeni sürümde düzelebilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.