Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1931
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arka Kol çalışırken ön kol - eklem ağrısı
T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar geçen hafta başıma geldi resmen eziyet oldu bana

Geçen hafta ön kol çalışırken biraz fazla zorladım sanırım (1 hafta da sınavlar dolayısıyla gitmemiştim) ertesi gün sırt çalışırken resimde gösterdiğim bölge de hafif bir ağrı başladı neyse dedim devam ettim arka kola geçince push down hareketinde ağrı felaket bir hal aldı antremanı yarıda bıraktım çıktım.

< Resime gitmek için tıklayın >


2 gün gitmedim omuz-bacak falan çalışmaya gittim omuz çalışıcam sağ dumbell kalkmıyor resmen o bölge iptal olmuş gibi destek falan alarak kaldırdım tabi (dumbell kalkınca sorun yok hareketi sorunsuz yapıyorum) antremanı bitirdim güç bela.

yine 2-3 gün ara verdim dün göğüs ön kol çalıştım bi sıkıntı olmadı arada çok çok hafif hissettim ama hiç rahatsız etmedi.

Bugün yine sırt - arka kol çalışırken sırt hareketlerinde hiç sorun yok. ARka kola geldim push down'ı yaparken yine orası felaket ağrımaya başladı. Sol da çok hafif oluyor ama o çok rahatsız etmiyor sağ taraf resmen felaket ama push dawn ve zar zor bi hareket daha tamamlayıp bıraktım antremanı

nasıl kurtulucam bu sakatlıktan bi 10 gün falan gitmemek mi lazım yoksa bi tedavi tavsiyeniz var mı ? ciddi bişey midir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.