Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
836
Tıklama
0
Öne Çıkarma
superonline yeni abonelikte aşırı data kullanımı
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

3 gün önce superonline 8mbit adsl tarifemizi (akk olmayan), 50mbit 200gb akk olan vdsl tarifesine geçirdik. Bugün itibariyle 3 gün içinde 60gb bir data kullanımı ile karşılaşınca konuyu araştırma yoluna girdik çünkü 3 günde kullanım alışkanlıklarımız değişmedi. Elbette superonline çağrı merkezinden detaylı bir cevap alamadık ve detaylı ip, web sitesi log kayıtlarının dökümünü iletişim formu üzerinden talep ettik. Fakat sistem bilgi mesajı 10 iş günü içinde dönüş yapılacağını belirttiği için buradan da benzer deneyimi yaşamış arkadaşlar varsa onların da yorumunu almak istedim.

Bu kullanım detayını superonline iletişim formu ile isp üzerinden talep etme hakkım var mı? Detaylı teknik cevabı iletişim formu ile verirler mi? vermezlerse hangi yolu izlemem gerekir? yorumlarınız harika olur.
Modem 3 gün önce takıldığı için toplam kullanım datasına bakabiliyorum, 4gb olması gereken rakam 60gb gözüküyor superonline sisteminde :)
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exdp -- 24 Ocak 2017; 20:26:22 >

M
7 yıl
Yarbay

8 mbps adsl tarifesindeyken ortalama aylık kaç gb download yapıyordunuz



E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

önceki aboneliğin ortalama rakamlarını şu an superonline.net üzerinden göremediğim için hatırladığım kadarıyla aylık 80 - 100gb arasındaydı. Geçen ay 50gb civarı steam download yapmıştım, yani en aşırı kullanımımız olan güncel bir örnekte bile 192gb olmuştu. Şu anki kullanım biçimimiz ile 4 gün öncesi arasında bir fark yok, ayrıca modem hiç kapanmadığı için 4 gün içindeki toplam download byte oranını da görebiliyorum ve max 4gb gibi bir kullanım gösteriyor modem.



M
7 yıl
Yarbay

Hocam 50 200 kaç TL?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Hocam 50 200 kaç TL?

​92,90 TL + 24 ay taahhüt



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.