Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
633
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elektro Gitar fiyatları ile ilgili..
A
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bundan 4 sene önce 370-420 lira arası 0 aldığım İbanez grg170dx fiyatına şimdi baktıgımda şok oldum resmen. 1100 lira kadar bi fiyatı var. Şuan elimde LTD EX-50 explorer kasa gitar var. Telecaster gitar almaya karar verdim alternatif rock - grunge için fakat çin malı squier'ler bile 1000 küsür olmuş. Çok kararsız kaldım bu durumda. Gitarım 0 gibi çiziksiz neredeyse. Squier fiyatı 3-4 sene önce ne kadar oldugunu tahmin etmeye çalışıyorum resmen

Dolar yüzünden olduğunu biliyordum fakat bu kadar çok etkileyecegini tahmin etmemiştim. Resmen altın gibi değerlendi gitarlar. Benim tahminime göre 3-4 sene önce fender'leri insanlar 1000 küsüre alıyorlar iken şimdi çin malı telecaster strat bu fiyatları vermek mantıklımı sormak istedim..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Natural Disaster -- 19 Ocak 2017; 4:27:23 >

A
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yurt dışından gitar almak mantıklımı peki ? Yine hemen hemen aynı paraya gelmiyor mu ?




Bu mesajda bahsedilenler: @goodbadugly2
L
7 yıl
Yarbay

sadece gitar değil ülkeye dolar ile gelen her ürünün durumu bu şekilde.

ikinci el piyasasında çok bi oynama olmadığı gibi kimse bişey almadığı için birçok gitar gayet uygun fiyatlara bulunabiliyor. eskiden atıyorum 1500 TL'ye sıfır aldığınız gitar ile 1500 TL'ye ikinci el aldığınız gitar arasında kalite işçilik vs. açısından aşırı bi fark olmazdı ama şimdi arada resmen uçurum var... Burdan 1500 TL sıfır alacağınız gitarın yurtdışı fiyatı maximum 200-250 dolar iken, yurtdışı fiyatlarıı 600 dolara kadar çıkabilen gitarları burda ikinci el 1500 TL civarına rahatlıkla alabiliyorsunuz.

Gerçi thomann sağolsun sıfır olarak alacağım her şeyi ordan alıyorum, burdaki mydükkan gibi aç gözlü kan emici müzik marketlerle işim olmaz...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Ocak 2017; 21:27:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl
Yüzbaşı

2016 Mart'da fender amerikan standart aldım şu an 1800 lira kardayım Ağlanacak halimize gülüyoruz ne yazık ki


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2013 de felan Fender almadığıma bin pişmanım şimdiki fiyatları görünce.. Sanırım uzun bir süre müzik aleti alamayacagım. Birde benim gibi üniversite ögrencisi iseniz şehir dışında imkansız..




Bu mesajda bahsedilenler: @Koios
A
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Cevabınız için çok teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @goodbadugly2
A
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Thomann inceledim gerçekten fiyatları Tr göre inanılmaz uygun geldi. Gitarlarda 300-500 lira arası fark ediyor my dükkan fiyatına göre.. Peki bir sorum daha olacak sizce Esp Ltd ex-50'i Squier telecaster modelleri ile takas etmek ne kadar akıllıca ?

Örnegin. squier affinity telecaster ile. ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @5150 III
L
7 yıl
Yarbay

Bence akıllıca değil. Ben squier bullet ve affinity modellerini beğenmiyorum. Affinitylerin yarı fiyatına satılan Sxin stratları ile affinityler arasında bence çok bi fark yok. Sert karekterli olmayan single manyetikli bi gitar alnıcak ise ex50, schecter california vintage vs1 modeli ile takas yapılabilir hatta duruma göre üzerine 50 100 TL civarı falan da alınabilir yada üzerine 100 TL civarı daha ekleyerek ltd st213 modlleri ile takasa girilebilir. ltd St213 modelleri fiyatına göre cidden güzel gitarlar...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Ocak 2017; 4:06:58 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @A Natural Disaster
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.