Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
661
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fanusun içinde balık beslesem balığa kotuluk edermiyim?
O
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Balığın özgürlüğünü elinden almış olur muyum? Nede olsa unutkan hayvanlar ve akvaryum balığı denen bir şey var ama yinede emin olamıyorum empati kurunca.



K
7 yıl
Çavuş

Fanusta balik beslenmez baliga iskence olur yacax yavas oldurmus olursunuz su temizlenmez ayrica fanus baliklarin gozlerinede zararli oyuzden kucukte olsa bi akvaryum almak en sagliklisi.



A
7 yıl
Teğmen

Özgürlüğü bırak, fazla hayatta bile tutamazsın fanusta. Beta besle diyenlerin DE ağzına kürekle vuracaksin. Adam zor şartlarda yaşıyor diye zora sokmaya gerek yok



A
7 yıl
Yarbay

Balığın unuttuğu şey hurafe diye biliyorum ve ayrıca arkadaş fanusta balık beslenmez. Sağlıklı değil ve kısa ömrü olur. Maddi durumun imkan veriyorsa al adam gibi akvaryum hem daha zevkini çıkarırsın.



G
7 yıl
Yarbay

Bu seni alıp yemeğini suyunu verip hücrede yaşatmak gibi birşey.Üstelik gözünde kör olacak.Balıkların canlı olduğunu unutmayalım.Onlar geniş akvaryumda yüzünce rahat ediyorlar daha çabuk büyüyorlar ve göz zevki oluyor.Fanusa o güzel canlılari koyuyorsunuz gözleri şaşı veya kör oluyor,filtre koyulmadığı için pislikten ölüyorlar.İmkanın varsa en az 30 litre akvaryum al ya da hiç bulaşma.Kuş besle daha mantıklı



H
7 yıl
Binbaşı

Fanusta balık beslenmez hocam. Ne kadar suyunu değiştirsen de o suyun değerleri bozuluyor. Hem geniş bir akvaryum olmalı hem de filtrelerin hava motorun olmalı. Yoksa balığa eziyet.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anladım arkadaşlar teşekkürler.kuş beslemeye,sirklerede karşıyım.



W
7 yıl
Teğmen

Fanus'u geç kocaman havuzun bile olsa balık beslemeye hakkın yok.
Neden özgürüğünü alıyorsunuz hayvanların ?
Kafeste olan kuşlar , akvaryumda olan balıklar evlere hapsedilmiş kediler ve köpekler gördükçe içim acıyor.
Hadi Köpek bir nebze korunmak için de alınabilir evde beslenebilir(düzgün dışarıda aktivite yaptırmak kaydıyla tabiki). Kediyide alıp arada sırada dışarıya salabilecekseniz onada bir nebze tamam denilebilir. Ama diğer hayvanlara kesinlikle karşıyım. Bir karınca dahi olsa hiçbir hayvanın ve hatta canlının herhangi bir alana hapsedilmesine karşıyım..



K
7 yıl
Binbaşı

Hocam bence balığı denize bırakıp özgürlüğüne salmak en iyisi.



A
7 yıl
Teğmen

Tatlı su balığını denize salsan ölür..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.