Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
898
Tıklama
0
Öne Çıkarma
::100 kasa fişine diz üstü..
E
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ilköğretim öğrencilerine, 100 kasa fişi getirmeleri karşılığında diz üstü veriliyormuş.

doğruluk payı varmıdır?



Y
17 yıl
Yüzbaşı

S
17 yıl
Yüzbaşı

100 fiş karşılığında çekiliş bileti alıyorsun. Biletelerden birine laptop çıkıcakmış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Yüzbaşı

''-1 Ocak-11 Şubat 2007 tarih aralığını içeren harcama belgeleri, 12-16 Şubat tarihleri arasında ilgili birimlerimize bizzat ya da veliler aracılığı ile elden ibraz edilecek. Öğrenciler arasında yapılacak çekiliş sonucu 1. olan öğrenciye dizüstü bilgisayar, 2 öğrenciye masa üstü bilgisayar, 5 öğrenciye bisiklet, 5 öğrenciye de dijital fotoğraf makinası hediye edilecek.
-Harcama belgelerini 1. çekiliş için öngörülen sürede ibraz edememiş öğrenciler, 1 Ocak-13 Mayıs 2007 aralığını içeren harcama belgelerini 14-18 Mayıs tarihleri arasında yine birimlerimize bizzat ya da velileri aracılığı ile ulaştıracak. 1. çekilişte hediye alanlar dışındaki öğrenciler için 2. bir çekiliş düzenlenecek. Bu çekilişte de 1 öğrenci dizüstü, 2 öğrenci masa üstü bilgisayar, 5 öğrenci bisiklet, 5 öğrenci de dijital fotoğraf makinası ile ödüllendirilecek.
-Kampanyada hediye kazansın ya da kazanmasın, öğrencilerin tamamına harcama belgelerinin ibrazı sırasında yapacakları tercihler dikkate alınmak suretiyle hediyeler verilecek: Bunlar da kendilerine 21 Mayıs ile 8 Haziran arasında teslim edilecek.
-Kampanyaya katılmak için asgari 100 belge getirilmesi gerekecek ve bu belgeler öğrencinin kendisi ve ailesiyle ilgili mal veya hizmet alımlarını içeren tüketim harcamaları (sigara ve alkollü içecekler hariç) için düzenlenmiş olacak.
-Öğrenciler, bu etkinliğe sadece 1 kez katılabilecek. Toplanan 100 belge bir zarfa konularak, zarfın ön yüzüne öğrencinin adı, soyadı, ilköğretim okulunun adı, sınıfı, şubesi ve öğrenci numarası yazılacak.''



E
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: sihirb

100 fiş karşılığında çekiliş bileti alıyorsun. Biletelerden birine laptop çıkıcakmış.



teşekkürler, bende sevinmiştim, 100 fiş toplayıp verecektim kardeşime



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.