Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1736
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HTC EYE KAMERA SORUNU YARDIM ....
J
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Telefonumda kameraya tıkladığımda selfie geçmek istediğimde sadece kamera ve panorama var :( selfie seçeneği kayboldu baya bi resetlerler ön bellek silme yaptım selfie butonu geldi daha sonra selfide foto çektim 1 saat sonra kamera selfiede kaldığı için kameraya tıklıyorum kameranın siyah ekranı geliyor ve kapanıyor ön belleği , verileri sil yapıyorum açılıyor ama arka kamera sadece ön kamerayı açmıyor.HTC KAMERA yazdım androide herkeste bu sorun varmış.Bu sorunu çözebilen arkadaşlar varmı ?

EK olarak ; Fabrika ayarları 2 kere denendi , uygulamalardan ön bellek ve veriler silip denendi , başka kamera uygulaması indirilip deneme yapıldı bunların hiç biri faydalı olmadı.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler



J
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yardım edicek kimse yokmu ?????????????????



R
7 yıl
Er

Kardes ayni sorun bende de olmustu tek care garantiye gondermek ne denediysem olmadi 1 haftada geri geldi telefon anakarti degistirmisler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

KVK ya vericem zamanım yok çalışıyorum daha önce verdim ekran için değiştirdiler ama bu sorunu çözmemişler off zaman yaratmaya çalışıcam kvk biraz uzakta kalıyor ne saçma sapan sorundur geldi beni buldu




Bu mesajda bahsedilenler: @rapkozan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.