Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1063
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netleri Dengede Tutma Yolları
K
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Malum 69 günümüz kaldı, herkesin hedefleri var. Herkesin derdi aşağı yukarı aynı aslında, hedeflediği nete ulaşamamak/bir türlü net arttıramamak.

Benim bu konuyu açma nedenim de bu aslında; şuan Fen B. Temel Lisesi öğrencisiyim, burada olduğumuz denemeler gerçekten çok zorlayıcı, 340'tan yüksek puan yapamadım (TM öğrencisiym) bugüne kadar ve bu puan hedeflediğimin (420+ ham puan) çok çok altında. Okulun sınavlarının zor olduğunu biliyorum ama bir yandan da bunu düşünmek kendimi aldatmak gibi geliyor bana, karekök denemelerinde vs 390-400 puan civarı yapıyorum ama bir türlü içim rahat değil.
Netlerim ortalama şu civarda;
Türkçe=30+ (Sene başında 35 civarı yaparken netlerim gitgide düşmeye başladı, paragraf konusunda sıkıntım yok ama dilbilgisi eksik sanki)
Sosyal= 35+
Matematik=20-25
Fen=Okul denemelerinde pek bakmıyorum fen sorularına, genelde 10 civarı yapıyorum bakarsam. Karekök denemelerinde 17-18 civarı geliyor ama arttırmam gerek bir şekilde.

Bu tarz yüzlerce konu olduğunu düşünebilirsiniz ama çoğu güncel değil ya da aradığım cevapları bulamadığım konular. O yüzden şu 69 günlük süreçte nasıl hızlı bir şekilde net arttıracağım konusundaki önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.