Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1170
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eternal Card Game - Free (Heartstone Alternatifi)
N
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.eternalcardgame.com/login/

-Oyun Heartsone'un arayüzüyle benzerlik gösteriyor. Heartsone'daki gibi akıcı bir arayüzüne sahip.

-Oynanış Heartstone'dan çok Magic the Gathering tarzına sahip. Creature attack/block sistemi, 5 renk mana sistemi, turn karşıdayken spell atabilme, interruptlar gibi...

-Oyun bedava. Şu an için Steam ve Android platformları destekleniyor.

-Oyun pack/gord/card/crafting material gibi şeylerde HS'ye göre çok daha bonkör. Daily questler mevcut getirileri HS ye göre çok daha fazla. İlk 5 saat içide 7-8 pack çok rahat açabilirsiniz.

-1 Pack'ten 1 tanesi en kötü Rare olmak üzere 12 kart çıkıyor.

MTG bilmeyenler için Resource sistemi. Bu oyunda decklerde toplam 75 kart oluyor. Bunun ~25 kartı mana veren kartlar oluyor. HS'deki gibi her turn 1 mana otomatik olarak gelmiyor. Her turn bu mana kartlarından birini oynarak max manamızı arttırıyoruz. Buna ek olarak 1 çeşit mana yok. 5 çeşit mana var. Mesela bir kart yeşil mana isterken diğer kart kırmızı mana istiyor gibi....

< Resime gitmek için tıklayın >


Oyun modları :

Gaunlet : HS wingleri gibi düşünün. AI'ye karşı 7 seviye var gittikçe zorlaşıyor. Ama Hs wingleri gibi OP değil. AI oyundaki normal kartları kullanıyor. Tek hakkın var. Yendikçe bir sonraki seviyeye geçiyorsun ne kadar seviye atlarsan ödül o kadar artıyor. Buradaki ödüller fazlasıyla tatmin edici.

Forge : HS arenası gibi düşünün. Giriş 2500 gold. (HS'deki gold gibi düşünmeyin bu oyunda 2500 gold kazanmak HS'de 150 gold kazanmaktan çok daha kolay.) Size 25 defa 3 kart gösteriyor. Bir tanesini seçiyorsunuz. Bu 25 kartı oyun çoklayarak yeteri kadar da mana kartı koyarak deckinizi oluşturuyor. ve gerisi Gaunlet gibi.

Buradaki ödüller gerçekten bombastik. 6. 7. seviyeye gelirseniz ki çok zor değil 1000-4000 arası gold + 2 pack geliyor.

Şimdi sıkı durun !!! : Oyunun başında arenadaki gibi picklediğiniz 25 kart var ya... Onlar da sizin oluyor.


Draft : Aynı Forge gibi. Yalnız giriş 5000 gold. AI'ye karşı değil PVP oynuyorsunuz. Ben daha buraya giremedim. O yüzden ödülleri tahmin bile edemiyorum.


Versus : Casual PvP. Deckinizi yapıp kapışıyorsunuz. Şu an kapalı galiba.

Ranked : Ranked PvP Deckinizi yapıp kapışıyorsunuz.

Özet : Oyun HS nin oynanışı ile MTG mekaniklerini birleştirmiş ben oldukça başarılı buldum. ÖZellikler MTG'ye aşina olanlar MTG duels oynayıp da oyundaki akıcılığı beğenmeyenler kesinlikle kaçırmasın.

Kart sayısı Vanilla için fena değil. 1'den fazla çeşitte farklı Swarm, aggro, mid-range ya da control deckleri yapabiliyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Deckler için :http://www.eternaldecks.cards/
Kartlar için :http://www.numotgaming.com/cards/



L
7 yıl
Yüzbaşı

Şu an oynuyorum hearthstone için güzel alternatif. Türkçe olması çok hoş. Android üzerinden oynuyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 9 Temmuz 2017; 16:45:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.