Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1264
Tıklama
4
Öne Çıkarma
YEMENDEN HABERİNİZ VAR MI?
M
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Başımızın dertten bitmediği şu günlerde malesef medyayı ve bizleri ilgilendiren sadece Suriye meselesi oldu. Fakat Yemen de suudilerin katliamına neden medya yer vermez akıl sır ermiyor. Adamlar 2 yıldır Yemeni bombalıyor ama kimse gündemine almıyor. Suudi Amerika ile ilişkimiz iyi diye belki gündeme alınmıyordur ama mutlaka gündemimizde Yemenide alalım işte size örnekler
https://www.youtube.com/watch?v=Xyzr1pnozxg

aşağıdaki link de İtralin Suudi Amerikaya verdiği kimyasalın atıldığı an var
https://www.youtube.com/watch?v=9bNreDuH_nY

resimleri sonra atacağım beklemede kalın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
7 yıl
Yarbay

Geçenlerde IŞİD saldırısında 52 Yemenli asker hayatını kaybetmişti. Türkiye'deki ana akım medya organlarının hiçbirinde yayınlanmadı mesela bu haber.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yarbay

Bizene yemen'den hacı?Bizim toprağımız mı?

Yemen'in kayseriden haberi varmı patlayan bombadan?İstanbuldaki ölen polislerden haberi var mı?

Yok.

Yemenin kendi bakanları başkanları savunma birlikleri insanları halkı var, biz kendi ülkemizin dertleriyle anca boğuşuyoruz birde başımıza yemen çıkartmayın.



G
7 yıl
Er

Ülkemizde patlayan bombalar, terör saldırıları, Fırat Kalkanı operasyonu. Başımızı biz beladan kurtaramadık ki. Kafamızı kaldıramıyoruz. Artık her gün en az 2 tane son dakika haberi oluyor. Yemen'e fırsat bile kalmıyor. Ayrıca Yemen sorunu doğrudan Türkiyeyi etkilemez o yüzden şimdilik bizden uzak olsun. Birde onunla uğraşmayalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D802956B1 -- 24 Aralık 2016; 21:46:58 >

M
7 yıl
Yarbay

buyuk orta doğu plani nasil zaman8nda ingiliz ler Afrikalı araplari somurduyse bugunde orta doğuda sömürgecilik başlayacak ancak sudiarabistan iran bu isin icinde yok onlarda bitecek turkiyede akilli olmassa birecek 15 temuz gercekkesseydi turkiyede Suriye gibi olacaktı Tanrı Türk'ü korusun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 24 Aralık 2016; 21:53:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
7 yıl
Yarbay

tanrinin turku korumasi icin turkun basindaki hainlerden kurtulmasi gerek. aksi halde tanri yok olmayi sen sectin, bu kadar aptallik yapmasaydiniz diyecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @Adolf Mogolo
M
7 yıl
Yüzbaşı

suriye de diktatörü destekleyenler, yemende muhalifleri destekler olmuş


Bu mesaja 3 cevap geldi.
N
7 yıl
Binbaşı

Yandaş medya:Kaka,pis iran mezhepçi.Suudlar hiç öyle şey olar



H
7 yıl
Binbaşı

Yemende Husi'ler darbeyle başa geçtiler ama başları sıkıntıdan kurutulmadı suudilerle.
İran'da Husi'lere destek veriyor fakat suudiler abd'den tam destek alıyorlar.
Kısaca mezhep savaşı her yerde.



H
7 yıl
Binbaşı

İşte tam bu yüzden bizim kimseyle işimiz olmamalı tıpkı İstiklal Savaşında olduğu gibi Milli Şuur hadisesini gerçekleştirmeliyiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Miklo*
O
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

suriye de diktatörü destekleyenler, yemende muhalifleri destekler olmuş

doğrudur. vahabilerin başarısı ortadoğu için ve ülkemiz için en büyük tehdittir. Vahabiler ne kadar çammura saplanırsa veya kaybederse sevinirim. nasılsa parayaı ya altından klazetlere ya da teröristlere harcıyorlar. batarlarsa biraz akıllanırlar belki.



M
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Resmen komedi tayyip esnada zalim der zalim olur 1 ay sonra Özür dileyecek kardes olur akp liler yine aynı saf her zaman tayyip sıkıntı kafada ülkede dert yok sanki gider işid e destek verir paraları onlara harcar Yemen'de suudlar bombalar tayyip ses çıkarmaz çünkü finans kaynağıdır önceden bizi Araplar seveni one minute dan sonra şimdi yüzümüze tükürük adam kalmadı ırak suriye iran Yunan Ermeni hangisine aramız iyi hiçbiriyle çünkü danışmanları adam değil güllük gulistanlik zannediyor heryer adamın altında mercedes var gider taşıtlar vergisine zam yapar ve hala oy verirler geçen Ntv de açıklamasını dinledim adam diyor 350 bin TL lik araba lüks mu olur diye böyle kafaya böyle seçmene laf anlatamadım iste



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Miklo*
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.