Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1224
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kasko için bilindik bir firma mi yoksa ucuz olan mı?
_
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar acil bir karar vermem gerekiyor. Aracı alalı 2 ay oldu fakat kasko yaptıramadım. Şimdi sorum şu şekilde.

-Doğa sigorta (kasko) pek bilinmeyen adı sanı duyulmayan bir şirket fiyat: 1520 TL
-Axa sigorta daha bilindik ve kurumsal fiyat:2350

Sizce aradaki kalite için 800 tl fark verilir mi ? İlgi ve alaka arasında ucurum var mıdır?



G
7 yıl
Yüzbaşı

Sompo Japan Sigorta bana 970 TL fiyat verdi.En uygun buydu.Sende sigortam.net benzeri yerlerden teklif alırsan daha ucuza yaptırabilirsin.



U
7 yıl
Yüzbaşı

kasko yaptırıcak olsam alianza yaptırırım kendim allianz sıgortada calısıyordum bır kasko hasarında genellikle belirlenmiş bedel neyse pazarlıksız oduyordu bekletmeden. pertte.



T
7 yıl
Yüzbaşı

Sigorta şirketlerinin Anlaşmalı hasar servisliğini yapmıştım bir dönem. Bilinen büyük firmalar genelde müşteriyi mağdur etmiyorlardı. Örnek: Anadolu Sigorta, Güneş Sigorta, Ergo Sigorta, Axa Sigorta...

O günlerden alışkanlık tüm sigorta işlemlerinde özellikle bu firmalardan birisine yaptırmaya gayret sarfederim. Eğer aradaki fiyat farkı çok uçurum ise kesemi düşünürüm. Ama Doğa Sigorta ile ilgili şikayetvar.com da çok şikayet görmüştüm.



B
7 yıl
Yarbay

hocam sigortacınız özel fiyat istesin biraz direttiler mi fiyat düşüyor. kasko herkes yaptırıyor sorun yaşamadım falan diyorlar zaten kaza yapmazsan sorun yaşamıyorsun :)

axa dan yaptırdık 1650 tl ye mini hasarlı full kasko. bilinen firmalar çok mağduriyet yaşatmıyor katılıyorum. ak-axa-alianz

çok bekletmeyin derim bende 2 ay bekleyecektim sonra burda bir arkadaşın konusunu gördüm iki anahtarı kendisinde olmasına rağmen arabası çalınmış o gün yaptırdım.



X
7 yıl
Binbaşı

aracınız yeni düzgün bir arabaysa markadan ziyade sizin yetkili servisinizle anlaşması var mı bu önemli. Ben en son poliçemi çok bilinmedik ama kendi yetkili servisimle anlaşmalı ve orjinal parça garantili kestirdim



A
7 yıl
Yarbay

kardeşim benim için önemli olan sahip oldugum aracın servisi ile antlaşmalımı? eger antlaşması yoksa işim olmaz...



F
7 yıl
Yarbay

Sigortacı bir tanıdığımıza sormuştum, neden kaskoda firmalar arasında bu kadar fiyat farkı çıkıyor diye? Bazı firmaların o sene yıllık hasar ödeme kotalarını doldurdukları için ya da bir önceki senede aldıkları primden fazla hasar ödemesi yaptıkları için kısa bir süre için poliçe yapmak istemediklerini, bu nedenle de yüksek fiyat çektiklerini söylemişti. BU nedenle yüksek fiyat verenleri daha baştan eleyin derim. Uygun fiyatlı olanlar arasında da mutlaka sağlam bir yetkili servisle anlaşması olanı tercih edin, sonuçta sigorta parasını veriyor ama önemli olan servisin işçiliği.



D
7 yıl
Yarbay

Başa gelmeden sonucun öğrenilemeyeceği konulardan biri de bu kasko sigortasıdır...
Bu konuda üçe beşe bakmadan büyük şirketlerden yaptırıyorum,bir iki defa hizmet lazım oldu,sonucunu gördüm...



S
7 yıl
Binbaşı

Kasko bilindik firmaya yaptırılır , sigorta yasal olan herhangi bir firmaya.
Pert bedelini almak için 6 ay bekleyenler var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: savascoker

Kasko bilindik firmaya yaptırılır , sigorta yasal olan herhangi bir firmaya.
Pert bedelini almak için 6 ay bekleyenler var




D
7 yıl
Yarbay

Ben devamlı olarak çalıştığım yetkili servisin kendi sigorta acentesinin anlaşmalı olduğu kurumları tercih ediyorum; onlar da fiyat araştırması yapıp en uygun olanını tercih ediyoruz.

21 Kasımda Groupama'da ki kaskomun süresi bitiyordu Ak Sigorta daha iyi fiyat verdiği için yenilemeyi 5 Kasımda oradan yapmıştık ve prim tutarını peşin olarak ödemiştim.

20 Kasım günü aracım Belgrat ormanı içinde arıza yaptığında ve birazda çekinerek Ak Sigortayı aradığımda aslında sizin sigortanız yarın öğle vakti başlıyor muhabbetine girmeden hemen olaya el koyup ücretsiz çekiciyi gönderip Kemerburgaz'dan Altunizade'ye aracın naklini sağladılar.

Sigorta şirketleri ile poliçe üzerinde anlaşırken firma size ne imkanlar sunuyor ve bunu kaça sunuyor bunu iyi incelemek lazım...



S
7 yıl
Onbaşı

Doğa Sigorta'nın aracın pert olması durumunda oldukça düşük fiyat verdiği bir örnek biliyorum.
Tabi, aldığınız tekliflerdeki fiyat farkı da oldukça yüksek. Biraz daha fazla teklif toparlarsanız mutlaka uygun bir alternatif bulabilirsiniz.



M
7 yıl
Yüzbaşı

Kasko yaptırırken servisiniz ile anlaşmalı olması en önemli şey. Bundan sonra kaza durumda ne kadar süre ile kiralık araç veriyor bu önemli.

Sigortada durum ummadığınız zaman yardım etmesi. Kazadan sonra yarım saat muhattap arayınca o aradaki fiyat farkına kaç defa sövüyorsunuz belli olmuyor. Arkadaşların dediği gibi pert olan aracın bedelini ödemelerini aylarca beklemek de var.

Çağır merkezi her aradığında düşmez, düşer üçe beşe on beşe basarsın güç bela sonra hat kesilir. Sonra düşen adam yanlış bağlanmış bir daha arayın der. Telefonun başında kabız olursun resmen. Kasko için axa'dan şaşmamak lazım diyorum şu an.



R
7 yıl
Yarbay

hocam bilindik 3-4 firmanın hangisi ucuzsa ondan yaptırın.
ismi cismi duyulmamış firmalarla uğraaşmayın

alianz
sanpo japan
anadolu
mafre
axa
ak

yeterli kalitede firmalar bunlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.