Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1322
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2016 Golf Midline Plus 1.2 TSI & Polo Comfortline 1.4 TDI
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim hayatımda hiç sıfır araba almadım. bu ilk olacak. ve ilk defa volkswagen ailesinden bir araç alacağım. o yüzden cahilliklerimi maruz görün. tabiki araçları bayiye gidip inceleyeceğim ama bayiye cahil cahil gidip satıcının dediklerine inanmak istemiyorum. belli bir bilgiyle gitmek istiyorum.

ben öğrenciyim. araç sıfır alınacak ve tercihen manuel vites olacaktır.

1- midline plus anladığım kadarıyla trendline ve comfortline arasında bir donanım. sizce comfortline ile midline plus arasında hissedilir fark var mıdır? varsa neler vardır?
2- araçlardan birinin golf birinin polo olması kalite farkettirir mi yoksa kalite donanım paketlerine göre tüm modellerde stabil midir?
3- 2016 Golf ü 1.2 TSI motor çekiyor mu? yoksa çekişte sorun yaşar mıyım? poloyu 1.4 TDI her türlü kurtarır diye düşündüğümden sormaya gerek duymuyorum. hatta herhalde 1.4 TDI Polo 1.2 TSI Golften daha atik ve hızlı olacaktır.
4- ve bu iki araç için yakıt tüketimi günlük hayatta nasıl olacaktır. kimi arkadaşlar 1.2 TSI Golf çok yakıyor motorun küçüklüğüne bakma diyor. kimiler gayet az yakıyor 1.4 Dizel araç motoru gibi diyor.

beni bu konularda ve değinmeyi unuttuğum konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim. iyi akşamlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 13 Aralık 2016; 21:29:47 >

C
7 yıl
Çavuş

bu ikisi arasinda kesinlikle golf ama sifir degilde ikinci el 1.4 tsi comfortline daha mantikli bi secenek olur 1.2 yakit konusunda hemen hemen ayni olur performansina 1.2 ye gore bariz daha iyidir golf polo ya gore kalite yol tutus konfor olarak cok ustun bi aractir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagatay cago -- 13 Aralık 2016; 21:46:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yarbay

1-Midline plus, golfun en boşu, donanım merakınız yoksa tatmin eder. Comfortla arasında benim bildiğim kadarıyla, ön-arka park sensörü, dijital klima, 16 inç alaşım jant, sis farı, piyano black konsol ve daha kaliteli döşeme gibi farklar var.
2-Golf ile polo arasında baya kalite farkı var, sonuçta biri c, diğeri b sınıfı araç.
3-1.2 tsi golf performans olarak hiçbir sıkıntı yaşatmaz, 1.4 tdi polodan daha atiktir.
4- Polo dizel olduğu için hissedilir biçimde daha ekonomik olacaktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

Golf 6 Highline almıştım o fiyat bandında.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Binbaşı

2 sene önce birebir aynı ikilemde kaldım. Golf 51.000, Polo 52.000 liraydı. Yakıt tüketimi düşük olsun diye Polo tercih ettim. 1 sene bindim beğenmedim sattım(51.750ye satmıştım yanlış hatırlamıyorsam). Şimdi yine aynı tercihi yapmak zorunda olsam Golf alır geçerim. 1.2 tsi'ın yakıt tüketimine gelirsek, köprü trafiğinde yatıp kalkan arkadaşlar var onlar 10L civarı yakıyor(muş). Ben 1.4 tsi ile 30kmh ortalama hızda 6.5-7L benzin tüketiyorum, 1.2 tsi ile 30kmh ortalama hızda 6L civarı tüketirsin. Bütün olay gaza nerde ne kadar basman gerektiğini bilmek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.