Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
553
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ütopya yapımcılarından yeni Proje. İlk gelenlerden Ol Fırsatı Kaçırma...
M
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ütopya online'nin kurucusu Ali TUNCA böyle bir girişime daha el atıyor.Öncelikle aşağıyı okumadan önce burayı okumanızı tavsiye ederim.
1000 kişilik üyelik sınırı dolduğundan sadece referans ile kayıt alınıyor site.İşin içinde Ali TUNCA olunca siteye direk kayıt olmanızı tavsiye ederim.Herhangi bir sorununuzda mesaj atabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >

Arter Online - Gayrimenkul Yatırım Sitesi
Arter Online - Ütopya Games
Ütopya Games olarak öncelikli şirket politikamız kullanıcı güvenidir. Biz bu sektöre yatırım yaparak, büyük hedeflerle girdik. Hedeflerimiz arasında ilk olarak Türkiye pazarında kullanıcıların aklına en iyi şirket olarak Ütopya Games ismini getirmek bulunuyor. Sonrasında ise global arenada Türkiye’ye bu platformda bir kapı açmak hedefindeyiz. Her zaman sadece yapımcının kazandığı sektöre bir yenilik getiriyor ve bu kazancı değerli kullanıcılarımızla paylaşıyoruz. Türkiye’nin ve Dünyanın gelişmekte olan ülkelerin en büyük sektörü Gayrimenkule Ütopya Games olarak Arter Online projemizle kullanıcılarımıza yapmış olduğumuz yatırımlara ortak ediyor ve yine garanti sorunsuz bir sistem şeklinde sunuyoruz. Unutmayın, Ütopya Games, her zaman gelişim ve yenilik anlamına gelecek.

Arter Online Nedir ?
Arter Online bir gayrimenkul yatırım sistemidir.Yatırdığınız miktar üzerinden 5 haftada %25 e kadar çıkabilecek bir kar oranı sağlayabilir dilerseniz 5 hafta sonunda anaparanızı geri alabilir yada karınızı alıp bundan sonra sadece karınızı almaya devam edebilirsiniz ve referanslarınızın yatırdığı anapara üzerinden direk %5 kar hesabınıza aktarılır.

Dip NOT: +18 Yaş sınırı vardır.
KAYIT OLMAK İÇİN ;
Buyrun Link TIKLA...

ÜTOPYA GAMES
Ali TUNCA
Alıntıdır..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.