Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
379
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Huwaei HG630a ve Tp-Link TD864W Bağlantısı
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Kısaca yazacağım sorumu. Detaylı bilgi gerektiğinde cevap olarak yazarım ancak gerektiğini düşünmüyorum çünkü bu konuda oldukça acemiyim.

Elimde 2si de TTNET'ten verilmiş modemler var. Amacım şu; şu an aktif olarak kullandığım HUAWEİ HG630a model modemimin kablosuz bağlantısını kaynak olarak kullanacağım. Çalışma odamda bulunan bu modemin Wi-Fi bağlantısını kullanarak salondaki televizyonuma bağlantının zayıf gelmesi sebebiyle hol içerisine yine kablosuz olarak kuracağım TP-Link TD864W model modemimden sinyal güçlendirmesi yapacağım.

- WDS denedim, beceremedim.
- Bağlantı köprüleme vs herşeyi yaptım ama beceremedim.

internette yeterli ingilizce ve türkçe kaynak yok haliyle iki farklı modem.

DHCP mi deaktif etmedim, güvenlik duvarı mı kapatmadım, neler yaptım neler.

Asıl sorunum şu;
olayın temelini bilmiyorum. Yani mantığını bilmiyorum ve bu sebeple bağlantıyı yapamıyorum.

Cevap iki şekilde olabilir. 1.si bana olayın mantığından bahsedecek bir babayiğit vardır ki olursa şükranlarımı sunarım, 2.si de bana adım adım nasıl yapılacağını anlatacak bir cengaver vardır ki kendisine minnettar kalırım.

Her türlü bilgi değerlidir ancak kısa anlatımlar internette çok var, bi işe yaramadı. Bu iki modele özgü anlatımlar yapabilecek birileri varsa çok makbule geçer, teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.