Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Frogstar games tarzı sms ile dolandırıcılık
N
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 29.10.2016 saat 11 civarı yanı 1 saat önce yolda yürürken telefona bakmam ile şu mesaji görmem bir oldu

Turk Telekom Mobil Odeme islemi basariyla gerceklesti. Frogstar Games aboneliginiz basladi. Hattinizdan 14.0 TL/Hafta abonelik ucreti alindi. Iptal icin IPTAL FROGSTAR yazip 3544e gonderebilirsiniz.

ardındanda TTdan Mobil faturaniza yanıstmak istediğiniz Turk telekom mobil odeme isleminiz başari ile gerçekleşmiştir mesaji geldi.

Gerçekten şaka gibi benim onayım olmadan haberim olmadan ismini bile duymadığım bu site veya her ne haltsa nasıl üye oluyor nasıl ödeme çekiliyor ANLAMADIM NE BİR ONAY NE BİR HABER aldım.Gerçekten şaka gibi İNTERNETTE YÜZLERCE ŞİKAYETİ VAR

Şikayetler :https://www.sikayetvar.com/frogstar-gameshic-haberim-olmadan-hattimdan-14-tl-cektiler

http://www.nosorgulama.com/tel/08502107634

https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/iletisim/gsm-operatorleri/icerik-saglayici-ucret


Başka başına gelen var mı tarihlere baktığımda son 1 ay ile 1 hafta içerisinde oldukça artmış.

Hemen mh aradım adam bana ellerinden gelen bir şey olmadığını benim kaydolduğumu söylüyor yahu şaka gibi ben adını bile duymadm bilmiyorum yolda giderken bir anda telefonuma bu saatte bu mesaj geliyor ve şak diye 14 tlyi kesiyorlar.

2. kez aradığımda telefonumu mobil ödemeye kapattım(hattım faturalı)ve bu numarayı kara listeye aldırdım anlamadığım hadi numaramı buldular HİÇBİR ONAY OLMADAN HİÇ BİR BİLGİ OLMADAN nasıl tak diye 14tl kesiyorlar HAFTALIK. direk iptal dalgasını yapın dedi mh yaptık hallolmuş dediler ama şaka gibi gerçekten bu konu üzerinde duracağım inanılmaz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaughtyPLYR -- 30 Ekim 2016; 0:19:30 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.